Erzurum'da MHP sürprizi.. İspir'de siyasi dengeler değişiyor!

MHP'den İspir Belediye Başkanlığına sürpriz aday... Milli Mücadele Kahramanı İspir Müftüsü Mustafa Başkapan'ın torunu İbrahim Başkapan, Bahçeli ile görüştükten sonra, 'bu yarışta ben de varım' dedi.

Erzurum Post- Milli Mücadele Kahramanlareından Müftü Mustafa Başkapan'ın torunu İbrahin Başkapan,  ''bu yarışta ben de varım.." diyerek MHP'den İspir Belediye Başakan aday adayı oldu.  

 

 

Cumhur İttifakı'nın kalesi İspir'de son dakikada aday adayı olan İbrahim Başkapan, kasabaya yeniden heyecan getirdı. Her partiden onlarca aday adayının olduğu İspir'de Milli Mücadele Kahramanı Müftü Başkapan'ın torunu,  Ülkücü geleneğin Erzurum'un kuzey ilçelerindeki sembollerinden olan İbrahim Başkapan'ın aday adaylığı yörede 7'den 70'e herkeste heyecan yarattı.

    

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin İl başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada AKP tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyumun bir bulvara Şeyh Said'in isminin vermesi ile başlayan tartışmalara;  "Hınıslı Said bir vatan hainidir, yaşadığı dönemin terörist başıdır, katildir, canidir, emperyalizmin uşağıdır..." şeklinde konuşmuştu.

 

 

Bahçeli'nin bu konuşmanın ardından Erzurum'un Milli Mücadele kahrasmanlarından  İspir Müftüsü Mustafa Başkapan'ın torunu İbrahim Başkapan ile poz vermesi dikkat çekti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettikten sonra, aday adaylık dilekçesini Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a vererek doğup büyüdüğü kasabada  seçim çalışmalarına başlayan Başkapan, ilçede her kesimden yoğun ilgi görüyor.

 

 

 


19.12.2023 23:00:30