Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2021 19:29

2022 Model Erzurum 1968 Spor

2022 Model Erzurum 1968 Spor
Tamamen kendi alt yapısından yetiştirdiği genç futbolcularla 1. Amatör Kümeye katılacak olan Erzurum 1968 Spor, uzun vadeli projeleriyle de alkış alıyor.

Erzurum Post-Nurullah PALA-Serkan Daş Sigorta Yerel 1. Amatör Ligi takımlarından Erzurum 1968 Spor hazırlıklarını sürdürürken, uzun vadeli projeleriyle de futbol kamuoyunun dikkatini çekiyor.

 

Kulüp Başkanlığını Hakan Buzdağlı’nın yaptığı ve Ahmet Cerni, Fazlı Çelik, Muharrem Aydın ile  Kayhan Piyi’nin yöneticiliğini üstlendiği kulüpte, Teknik direktör Serkan Deniz ve  Ulvi Karslı ise teknik heyeti oluşturuyor.

 

Erzurumspor’un ismini yaşatan kulüplerin başında gelen Erzurum 1968 Spor, bu sezon farklı bir misyonu da üstlendi. Mavi-beyazlı kulüp tamamen alt yapısından yetiştirdiği genç futbolcularıyla ligde mücadele edecek.

 

 

Serkan Deniz ve Ulvi Karslı’nın talebeleri fair play ruhunu da elden bırakmadan hem Serkan Daş Sigorta Yerel 1. Amatör Ligine renk katacak hem de başarı arayacak. Hakan Buzdağlı’nın kulüp başkanlığına yaptığı Mavi-beyazlı ekip ayrıca uzun vadeli projeleriyle de gelecekte Erzurum adına futbolda söz sahibi olmanın planlarını yapıyor.

 

Kulübümüzün kapıları herkese açık

 

Erzurum 1968 Spor’un farklı bir kimlik ve farklı bir misyonla yola çıktığını ifade eden Kulüp Başkanı Hakan Buzdağlı, “Evet bugün BB Erzurumspor’umuz profesyonel olarak şehrimizi temsil ediyor. Hepimizin ortak paydası. Ancak biz özellikle Erzurumspor 2010 yılında kapatılırken, armasını ve mavi-beyaz formasının hatırasını yaşatmak için yola çıkmış bir kulübüz. O nedenle bizim kulübümüz aslında Erzurum’daki herkesin kulübü. Çünkü ismimiz Erzurum 1968 Spor. Bu nedenle kulübümüzün kapıları herkese açık” dedi.

 

 

GSİM Müdürü Öztürk’e faaliyetlerini anlatı

 

Erzurum 1968 Spor Kulübü yönetimi ve teknik heyeti geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret ederek, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Kulüp Başkanı Hakan Buzdağlı, yöneticilerden Muharrem Aydın, Kayhan Piyi ve teknik heyetten Serkan Deniz ile Ulvi Karslı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü makamında ziyaret ederek kendisine Erzurum 1968 Spor’un uzun vadeli projeleri ve kuruluş amaçlarını anlattı.

 

Öztürk ise amatör kulüplere büyük değer verdiklerinin altını çizerek, Erzurum 1968 Spor’un ziyaretinden bir hayli memnun kaldı. Öztürk, “Tüm kulüplerimiz için elimizden gelen destek için seferber olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.