Siyaset Haber Girişi : 23 Kasım 2023 14:17

AK Parti'de başvurular tamamlandı. İşte o liste!

AK Parti'de başvurular tamamlandı. İşte o liste!
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri aday adaylığı müracaatlarının tamamlandığını açıkladı.

Erzurum Post- AK Parti Erzurum İl Başkanlığına aday adaylığı başvuru sürecinde 5’i Büyükşehir olmak üzere toplamda 156 aday adayı başvurusunun yapıldığı açıklandı. İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, mevcut belediye başkanlarının doğal aday adayı olup parti Genel Merkez tarafından ayrıca değerlendirmeye tabi tutulacağını ifade etti. 

 

Küçükoğlu açıklamasında, “Her seçimde olduğu gibi yine en çok aday adaylığı başvurusu AK Partimize yapılmış olup milletimiz teveccühünü bu seçim sürecinde de bizden eksik etmemiştir. Aday adaylığı başvuru sürecinde 5’i Büyükşehir olmak üzere toplamda 156 aday adayı başvurusu il ve ilçe teşkilatlarımızda gerçekleştirilmiştir. Mevcut belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız doğal aday adayı olup parti Genel merkezimiz tarafından ayrıca değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Hemşerilerimiz ve milletimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı şükranlarımızı sunar, memleketimiz için hayırlar getirmesini dileriz” ifadelerine yer verdi. 

 

AK PARTİ ERZURUM ADAY ADAYLARININ TAM LİSTESİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.