Erzurum Haber Girişi : 27 Haziran 2023 20:21

AK Partililer Yakutiye Kent Meydanı’nda buluştu

AK Partililer Yakutiye Kent Meydanı’nda buluştu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kurban Bayramı ziyaretleri çerçevesinde geldiği Erzurum’da Yakutiye Kent Meydanı’nda partilileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
AK Partililer Yakutiye Kent Meydanı’nda buluştu

Erzurum Post-Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kurban Bayramı ziyaretleri çerçevesinde geldiği Erzurum’da Yakutiye Kent Meydanı’nda partilileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı konuşmada hemşehrilerine Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde verilen destekten dolayı teşekkür etti. Bakan Tekin,  “Sizler adına Sayın Cumhurbaşkanımıza hem selamlarınızı hem de yapılacak olan yerel seçimler için şimdiden desteğinizi ileteceğim. Erzurum her zaman bizim yanımızda ve destekçimiz oldu” dedi.

 


Yakutiye Kent Meydanı’nda düzenlenen programa  AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat ve Mehmet Emin Öz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu katılarak birer konuşma yaptı 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.