Ekonomi Haber Girişi : 19 Nisan 2023 16:03

Akarsu Şirketler Grubu’ndan iftar yemeği

Akarsu Şirketler Grubu’ndan iftar yemeği
Erzurum’da iş alanında istihdama yönelik yatırımlarını sürdüren Akarsu Şirketler Grubu bünyesindeki çalışanlarına ve iş adamalarına Hilton Garden Inn Otel de iftar yemeği verdi.

Erzurum Post-Erzurum’da iş alanında istihdama yönelik yatırımlarını sürdüren Akarsu Şirketler Grubu bünyesindeki çalışanlarına ve iş adamalarına Hilton Garden Inn Otel de iftar yemeği verdi.

 

 

İftar yemeğine Akarsu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akarsu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Akarsu, İcra Kurulu Başkanı Mustafa Akarsu, Akarsu Ailesi’nin yanı sıra istihdam sağlayan Erzurumlu iş adamları katıldı.

 

 

İftar sonrası katılımcılara kısa bir konuşma yapan Akarsu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Akarsu, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak ve yerel kaynakları en iyi şekilde değerlendirip istihdama dönüştürülmesi amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

 

 

Akarsu, “Bugün gerçekten dostlarımızla, yatırımcılarımızla çok güzel bir iftarı birlikte geçirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayda rabbim sofralarımızı bereketlendirsin. Bu atmosfer altında birlikte olmak güzle ve anlamlı bir duygu…

 

 

Ramazan ayının ülkemize güzellik, birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. İftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli iş adamlarımıza, dostlarımıza,  ailelerine çok teşekkür ediyor, Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.