Siyaset Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 17:37

Akşener'e Erzurum morali...

Akşener'e Erzurum morali...
Sivas ve Erzincan programının ardından karayolu ile Erzurum'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önce Aşkale'de daha sonra da Aziziye'de coşkuyla karşılandı.
Akşener'e Erzurum morali...

Erzurum Post-Orhan BOZKURT/Sözcü-Sivas ve Erzincan programının ardından karayolu ile Erzurum'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önce Aşkale'de daha sonra da Aziziye'de coşkuyla karşılandı. Akşener, partilileri tarafından Erzurum'dan diğer ilçelere ise davul-zurna eşliğinde uğurlandı.

 

 

Erzincan programının ardından karayolu ile Erzurum'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olumsuz hava koşullarına rağmen coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Aşkale ve Aziziye ilçesinde konvoyunun önünü kesen vatandaşların sohbet eden Akşener, geceyi Erzurum'da geçirdi.

 

 

GÜNE DAVUL-ZURNA VE HANCER BARI İLE BAŞLADI

 

Palandöken Kayak Merkezi'nde Dedeman Ski Lodge Hotel'de kalan Akşener'e, bugün Erzurum ve ilçelerinde gerçekleştireceği gezisi öncesi Dadaşlar sürpriz yaptı. İl Başkanı Melih Kırpınar ve teşkilatı Akşener'i kaldığı otelin önünden Horasan İlçesine Davul-Zurna eşliğinde bar oynayarak uğurladı. Akşener, gösterdikleri ilgi ve bu sürprizlerinden dolayı İl Başkanı Kırpınar ve Erzurum teşkilatına teşekkür etti.

 


 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Erzurum programında bugün Horasan, Pasinler ve Yakutiye ilçelerinde esnaf ziyaretleriinde bulunacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.