Spor Haber Girişi : 08 Haziran 2022 15:58

Alaftargil’e destek çığ gibi

Alaftargil’e destek çığ gibi
12 Haziran’da Ali Oto ile Kayak Federasyonu Başkanlığı için yarışacak olan Atakan Alaftargil’e destek çığ gibi büyüyor. Ömer Karslı’nın da Alaftargil’in lehine yarıştan çekilmesi kentte sevinç yaşattı.

Erzurum Post-Nurullah PALA-Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) genel kurulu için geri sayım başladı. 12 Haziran 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olan genel kurul öncesi kulis faaliyetleri tam gaz devam ediyor.

 

Ali Oto ile Kayak Federasyonu Başkanlığı için yarışacak olan Erzurumlu Atakan Alaftargil’e destek çığ gibi büyüyor.

 

Türkiye Kayak Vakfı Başkanı ve Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil’in Federasyon başkanı olması için her kesimden destek var. Erzurum Kayak Kulübü yönetimi ve camiası da Alaftargil’in başkan seçilmesi için yoğun çalışıyor. Ömer Karslı’nın Atakan Alaftargil’in lehine yarıştan çekilmesi de şehirde sevinçle karşılandı.

 

 

Karslı, Alaftargil’in yanında

 

Daha önce Kayak Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Karslı ise hemşehrisi Atakan Alaftargil’in lehine yarıştan çekilmişti.

 

Karslı, şu ifadelere yer vermişti:

 

“Uzun zamandır ilk defa bir sektörde bu derecede kamuoyu desteği alan, kayak sporunun tüm dinamiklerinin arkasında durduğu, aylardır şehirleri gezerek kayak camiası temsilcileriyle görüşüp sorunları birebir muhataplarıyla görüşen, çözüm önerilerini, projelerini anlatan, sporun içinden gelen, olimpiyat sporculuğu, antrenörlüğü, idareciliği, akademisyenliği ve Türk Kayak Vakfı Başkanlığı, Erzurum Kayak Kulübü Başkanlığı görevlerini de başarıyla yürüten Atakan Alaftargil ağabeyimize federasyon başkanlığı çok yakışacak. Rabbim utandırmasın. Kayak sporuna hayatını adayan, 12 Haziran’da yapılacak Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı için yola çıkan hocamız, abimiz Atakan Alaftargil ağabeyime  ve ekibine başarılar diliyorum.”

 

Alaftargil teşekkür etti

 

Karslı’nın yanında olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten TKF Başkan adayı Atakan Alaftargil, “Dadaşlığını ve desteğini yakışır şekilde açıklayan Ömer Karslı ağabeyime de ayrıca teşekkür ederim” diyerek, Karslı’nın kendi lehine açıklamalar yapmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.