Spor Haber Girişi : 16 Temmuz 2022 12:55

Ali Demirhan: Katarlılar olmasa da ben adayım!

Ali Demirhan: Katarlılar olmasa da ben adayım!
Katarlı işadamları ile birlikte Erzurumspor'a talip olduğu ileri sürülen Kulübün eski Başkanlarından Ali Demirhan,çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erzurum Post- Erzurumspor yönetimine Katarlı işadamları ile birlikte talip olduğu ileri sürülen Kulübün eski Başkanlarından Ali Demirhan, Erk Medya'dan Gazeteci Orkun Çizmeli ve Burak Döşer’in programına katılarak süreci değerlendirdi .

 

Ortak oldukları Katarlı işadamları ile Erzurum’a gelerek tesisleri ve Yüksek İrtifa kamp merkezini gezdirdiğini daha sonrada Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüştüklerini anlatan Ali Demirhan, Katarlı ortaklarının şirketleşme olmadan para veremeyeceklerini anlattı.

 

"17 AĞUSTOS'TA YAPILACAK KONGREYE ADAYIM"

 

Erzurumspor'un önceki başkanlarından Ali Demirhan, Katarlı işadamları ile yürütülen süreci, "şirketleşme ve devir olmadan hiç kimse tapusuz eve para vermez" cümlesi ile özetleyen Demirhan, mevcut borcun kapatılması konusunda ise şu anda kimsenin nakit para veremeyeceğini sözlerine ekledi.  

 

Demirhan, "Dün Katarlı şirket ortakları alıyor dediniz, bugün elimi taşın altına sokarım diyorsunuz" şeklindeki soruya ise "Katarlılar almak istemez ise ben varım, 17 Ağustos'da yapılacak kongrede Başkan Adayıyım lakin kulüp eğer sirketleşmezse ben kahraman değilim. Bu yükün altına tek başıma giremem bir yol bulunmalı benim başkanlık gibi bir derdim yok. Taraftar istiyor diye kayıtsız kalamıyorum. Tek derdim, Erzurumspor'a olan aşkım. Oturup her şey konuşulmalı. Karşılıklı bir şekilde kulüp sirketleşirse çok güzel şeylerin olacağına inanıyorum ama bu şekilde 200 milyona yakın para gerekli bu kolay bir para değil ve tek başıma ben bu yükün altında kalırım" şeklinde cevap verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.