Erzurum Haber Girişi : 15 Mayıs 2024 19:19

Ankara Esenboğa Havalimanı Dadaş'a emanet

Ankara Esenboğa Havalimanı Dadaş'a emanet
Erzurum’un sevilen bürokratlarından Ebubekir Özcan ise görev yaptığı Konya Havalimanı Müdürlüğü görevinden Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğüne atandı.

Erzurum Post-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nde önemli değişiklikler yaşandı. DHMİ'nin çeşitli birimlerinde yapılan atamalarla birlikte havalimanı başmüdürü ve müdürlerinin yanı sıra bazı daire başkanlarının da değiştiği öğrenildi.

 

Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Hamza Demir, DHMİ Genel Müdürlük Destek Hizmetleri Başkanı olarak göreve getirilirken Demir'den boşalan Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü pozisyonuna ise Ebubekir Özcan atandı. Erzurum’un sevilen simalarından olan Özcan, 3 yıldır Konya Havalimanı Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

 

 

“ÖZVERİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"”

 

Yapılan atamaların ardından haberi sosyal medya hesabından duyuran Ebubekir Özcan, kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini ileterek, mesajında şu ifadelere yerdi: “Yaklaşık 3 yıldır onurla sürdürdüğüm Konya Havalimanı Müdürlüğü görevimden Ankara Esenboğa havalimanı Başmüdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Güzel dostluklar kurduğum, personelim ile ve diğer paydaşlarımla olan tüm ilişkilerimden dolayı Allah hepsinden razı olsun. Konya Havalimanı daha iyi hizmetler için yine en iyi ellere emanet edilecektir. Yeni görevimde de aynı özveri ile çalışmaya devam edeceğim. Ayrıca yeni görevim için güven ve desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkür ederim.”  Kaynak: PUSULA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.