Magazin Haber Girişi : 26 Eylül 2023 19:27

Atalay ve Orbak ailesinin mutlu günü

Atalay ve Orbak ailesinin mutlu günü
Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Orbak’ın kızı Büşra Orbak ile Erzurum’un köklü esnafı Kitapsarayı’nın işletmecilerinden Köksal Atalay’ın oğlu Mehmet Vehip Atalay dünya evine girdi.
Atalay ve Orbak ailesinin mutlu günü

Erzurum Post-Turhan Bozkurt'un haberi-Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Orbak'ın kızı Büşra Orbak ile Erzurum’un köklü esnafı Kitapsarayı'nın işletmecilerinden Köksal Atalay’ın oğlu Mehmet Vehip Atalay dünya evine girdi.

 

 

Sway Otel'de yapılan düğün törenine kentin önemli aydınları, bilim insanı, yazar ve esnafı ile MHP genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın katıldı. Genç çiftlerin nikahını ise Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kıydı.

 

 

Erzurum geleneklerine göre gerçekleştirilen Atalay'ların düğünü sabah saat 09:05'de Orbak ailesinin hanesinden gelin almayla başladı. Akşam saatlerinde ise tüm davetlilerin huzurunda Erzurum kent turizminin önemli merkezlerinden Sway Otel'de gerçekleştirilen düğünde Elektrik-Elektronik Mühendisi Mehmet Vehip Atalay ile Doktor Büşra Orbak yaşamlarını birleştirdi.

 

 

Erzurum'un; ticaret, sağlık, siyaset ve eğitim camiasını bir araya getiren düğünde Mehmet Vehip Atalay'ın nikah şahitliklerini önceki Milli Eğitim Müdürlerinden Fevzi Budak ile DGM Yazı işleri Müdürü Cahit Özçelik, Büşra Atalay (Orbak)'ın ise Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın yaptı. 

 

 

Genç çiftlere aile cüzdanını veren Atatürk Üniversitesi'nin önceki Öğretim Üyelerinden, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın; ''Kadim kentimiz, Erzurum'umuz bugün bir kez daha bir araya geldi. Bu kentin iki önemli ailesinin mutlu gününe şahitlik etmenin onurunu yaşıyorum. Genç çiftimiz Mehmet ve Büşra’ya sonsuz mutluluklar diliyorum'' dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.