Erzurum Haber Girişi : 13 Kasım 2023 16:06

Atatürk'e hakaret eden Erzurumlu fenomen dönerci serbest bırakıldı

Atatürk'e hakaret eden Erzurumlu fenomen dönerci serbest bırakıldı
Sosyal medyada açtığı canlı yayında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Erzurumlu fenomen Mustafa Atmaca, iki günlük tutukluluğunun ardından serbest bırakıldı. Atmaca’nın verem hastalığı tedavisi gördüğü için serbest bırakıldığı öğrenildi.

Erzurum Post-Sosyal medya üzerinde 650 bin takipçisi bulunan Mustafa Atmaca, 10 Kasım günü Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etti.

Videonun yayılmasının ardından geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk’e hakaret suçundan tutuklanan Atmaca, bugün tahliye edildi. İki gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Atmaca, tutuksuz yargılanacak . Atmaca’nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

 

CHP İL BAŞKANI EŞ: BİR SKANDAL DAHA ORTAYA ÇIKTI

 

Atmaca, hakkında Erzurum’da ilk suç duyurusunda bulunan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Bir skandal daha ortaya çıktı” dedi.

 

CHP’li Eş, serbest bırakılmaya tepki gösterdiği açıklamasında, “Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden  Mustafa Atmaca iki günlük tutkluluğunun ardından serbest bırakıldı. Atmaca’nın verem hastalığından dolayı serbest bırakıldığını öğrendik. Bu vicdanlara sığmaz. Konuyu takip ediyoruz. Ortaya bir skandal daha çıktı. Verem hastası bir nasıl olurda lokantada aktif bir şekilde çalıştırılır? İnsan sağlığını bu denli hiçe saymak bu kadar kolay mı? Gerekli başvuruları yapıp , halkımızıa gerekli bildirimleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.