İlçeler Haber Girişi : 15 Nisan 2024 18:47

Aziziye Belediyesi'nde devir teslim nihayet gerçekleşti!

Aziziye Belediyesi'nde devir teslim nihayet gerçekleşti!
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar,  AMuhammed Cevdet Orhan’dan devraldı.   

Erzurum Post-Erzurum'da 31 Mart Yerel Seçimlerinin en çok merak edilen ilçelerinden Aziziye Belediye Başkanlığı'nda bugün devir teslim töreni vardı.

 

 

AKP adayı olarak son iki dönemdir Erzurum'un merkez ilçelerinden AKP'den Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilerek görev yapan Muhammed Cevdet Orhan koltuğunu YRP'li Emrullah Akpunar'a teslim etti.

 

 

Son yıllarda AKP Erzurum teşkilatı içerisindeen çok tartışılan isimlerden birisi olan Orhan, merkez ilçeler içerisinde  son seçimde aday AKP'den aday gösterilmeyen tek isismdi.  AKP'nin oy oranının en yüksek olduğu ilçelerden Azizizye'de seçimi Yeniden Refah Partisi (YRP) adayı Emrullah Akpunar farklı kazanmıştı.

 


Günlerdir, ertelenen ve bugün nihayet gerçekleşen  devir teslim töreni sırasında YRP'li Akpunar,  Aziziye’ye hizmetlerinden dolayı eski başkan Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür ederek yolculadı.  

 

 

Siyaset kulslerinde AKP'ye Aziziye'yi kaybettiren isim olarak gösterilen Orhan ise görevi devrettiği YRP'li yeni Başkan Akpunar’a başarılar diledi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.