Spor Haber Girişi : 08 Nisan 2022 19:26

B.B. Erzurumspor'da hedef 7'de 7

B.B. Erzurumspor'da hedef 7'de 7
Milli ara dönüşü Balıkesir’den 5 gollü galibiyetle dönen BB Erzurumspor, bay geçtiği haftanın ardından Bolu’da da kazanmak istiyor.

Erzurum Post-Nurullah PALA-Balıkesir galibiyetini Bolu’da taçlandırmak isteyen BB Erzurumspor’da futbolcular adeta ant içti.  Kalan 7 maç için kenetlenen Mavi-beyazlılar Bolu maçını kayıpsız geçmek için Bay haftasını iyi değerlendirmek istiyor.

 

Bolu mesaisine resmen start veren Dadaşlarda, Teknik Patron Muzaffer Bilazer de, ligde kalan 7 maçın tümünü kazanmak için oynayacaklarını ve 21 puanın hepsine talipli olduklarını belirtti.

 

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Beypiliç Bolu mesaisi dünden itibaren resmen başladı. Futbolcular toplu halde çalışmaya katılırken, Teknik Patron Muzaffer Bilazer, antrenman öncesinde futbolcularıyla toplantı yaparak Balıkesir galibiyetinden ötürü kendilerini tebrik etti.

 

Kalan 7 maçta tarih yazmak için kenetlenen mavi-beyazlı oyuncular, taraftarlardan da kendilerine bu zorlu süreçte sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istedi.

 

Futbolcular sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını bunu taraftarın desteği ile başaracaklarını ifade ettiler.

 

 

Futbolcuların morali düzeldi

 

Dadaşta, Balıkesir’den alınan 5-1’lik galibiyetin Mutluluğu yaşanırken, futbolcular bu moralle Bolu maçı mesaisini sürdürüyor.

 

Mavi-beyazlı futbolcular ligin 32’nci haftasında deplasmanda Beypiliç Boluspor karşısında galip gelerek umutlarını kalan haftalara taşıyacaklarının altını çizerek, bundan sonra oynanacak her maçın final havasında geçeceğini açıkladılar.

 

 

Futbolcular, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. BB Erzurumspor, taraftarlarıyla var olan, onların desteğiyle ayakta kalan kulüptür. Erzurum’un en önemli markasıdır. Hepimizin bu kulüp için elimizden geleni yapması gerekiyor. Taraftarlarımız da Dadaşlık ruhu ile  kalan 7 maçımızda iç saha müsabakalarımızda stadı doldursunlar. Bize güç ve kuvvet versinler” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.