Gündem Haber Girişi : 24 Aralık 2022 20:14

Bakan Soylu Erzurum'da konuştu: Erdoğan Türkiye'deki değil, dünyadaki teröristleri temizleyecek

Bakan Soylu Erzurum'da konuştu:  Erdoğan Türkiye'deki değil, dünyadaki teröristleri temizleyecek
Erzurum’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen toplu açılış töreninde kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biraz önce haber geldi. Cumhurbaşkanımıza da arz ettim. Tunceli’de 4 şu anda 3’ü temizlendi " dedi.

Erzurum Post-Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Erzurum'da , Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninine katıldı. Açılış törenlerinin yapılacağı miting alanına gelen vatandaşlara Erdoğan'dan önce kürsüye çıkarak konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye’deki teröristleri değil, dünyadaki teröristleri temizleyecek" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu,Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olmasından önce Türkiye'nin önünü göremediğini anlatarak şunları söyledi:

 

 

"TERÖRÖLE, GEZİ OLAYLARI İLE ÜZERİMİZE GELDİLER VAZGEÇMEDİNİZ"

 

“Terörle üzerimize geldiler, vazgeçmediniz. Ekonomik saldırılarla üzerimize geldiler, vazgeçmediniz. Gezi Olayları ile üzerimize geldiler, vazgeçmediniz. 17-25 Aralık’ta üzerimize geldiler, vazgeçmediniz. 15 Temmuz’da üzerimize geldiler, vazgeçmediniz. Biz birlikten ve beraberlikten vazgeçmeyiz. Büyük ve güçlü Türkiye’den vazgeçmeyiz. Türkiye 3 ay önünü göremiyordu. Tayyip Erdoğan başbakan olduğunda yeni bir heyecan başladı. 3 ay önünü göremeyen Türkiye’ye 2023 dedi. 20 yıllık vizyon koydu. 2053 dedi. 50 yıllık vizyon koydu. 3 ay önünü göremeyen Türkiye’ye 2071 dedi. 70 yıllık vizyon koydu. Size inanmadılar ama Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürüyen Türkiye, bugün Türkiye Yüzyılı diyor.”

 

 

Terörle mücadeleye yönelik devam eden son operasyonlarla ilgilide bilgiler paylaşan İçişleri Bakanı Soylu, “Sabah Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Diyarbakır Lice’de en büyük Eren operasyonunu başlattık. Bugün, biraz önce haber geldi. Cumhurbaşkanımıza da arz ettim. Tunceli’de 4 terörist kalmıştı, şu anda 3’ü temizlendi.” dedi.

 

"TÜRKİYE YÜZYILINA ADIM ATTIĞIMIZ GÜN BİR TEK TERÖRİST KALMAYACAK"

 

Bakan Soylu, “Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye’deki teröristleri değil, dünyadaki teröristleri temizleyecek. Karadeniz tertemiz. Hatay’dan Adıyaman’a kadar Amanoslar tertemiz. Tendürek tertemiz. Erzurum’un kırsalı tertemiz. Türkiye Yüzyılına adım attığımız gün bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak" diye konuştu.

 

 

Soylu, Erzurum'da yaptığı konuşmanın videosu ile birlikte bugün Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Batman kırsalında aşlatılan 'Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonu' ile ilgili fotoğraflarını paylaştı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.