Spor Haber Girişi : 14 Mart 2021 19:04

Bakkal: Her puan altın puan diyoruz!

Bakkal: Her puan altın puan diyoruz!
rzurumspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal maçın ardından konuştu. Mesut Bakkal, "Oyun olarak bayağı bir ilerlememiz var diye maçtan önce de söylemiştim. Tüm oyuncularımı kutluyorum. 90 dakikada güçlü rakip karşısında hem iyi oyun çıkardılar hem de pozisyon ürettiler.

 

İyi hücumcuları olan Trabzonspor karşısında ilk yarıda 2'ye 1 verdiğimiz pozisyon dışında pek fazla pozisyon vermedik. Bir de 80'de Djaniny'nin pozisyonu var. Neredeyse pozisyon vermeden maçı bitirdik diyebilirim.

 

30. dakikadan sonra maç bitene kadar neredeyse oyunun hakimi Erzurumspor'du. Getirdiğimiz ataklarda son pasları iyi yapamadık. Böyle bir maç oynadık. Her puan altın diyoruz. Ama bu maçta bu pozisyonlarla, bu mücadeleyle beraberlik beni üzdü açıkçası

 

Bu şanssızlığımızı önümüzdeki haftalarda inşallah kırarız. Bunu devam ettirdiğimiz sürece sonucu yakalarız. Hakemi, Trabzonspor'u da kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Erzurumspor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Oyunun hakimi Erzurumspor'du. Getirdiğimiz ataklarda son pasları iyi yapamadık. Böyle bir maç oynadık. Her puan altın diyoruz. Ama bu maçta bu pozisyonlarla, bu mücadeleyle beraberlik beni üzd "dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.