Spor Haber Girişi : 16 Temmuz 2022 21:25

Başkan Sekmen'in Erzurumspor mesajı çok net!

Başkan Sekmen'in Erzurumspor mesajı çok net!
Spor kamuoyunda günlerdir tartışılan Erzurumspor’da her şey planlandığı şekilde ilerliyor. Dadaşlar, yeni sezona sorunsuz şekilde hazırlanıyor.
Başkan Sekmen'in Erzurumspor mesajı çok net!

Erzurum Post- Orhan Bozkurt’un haberiSpor kamuoyunun günlerdir tartıştığı Erzurumspor’da her şey planlandığı şekilde ilerliyor. Dadaşlar, yeni sezona Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde günde çift antrenman ile kendi tesislerinde hazırlanıyor.

 

 

SEKMEN SAHAYA İNDİ, DAL’A "YANINDAYIM" DEDİ!

 

Süper Lig hedefini bu sene kıl payı kaçıran Erzurumspor, yeni sezona iddialı girecek. Dadaşlar, günlerdir spor kamuoyunda tartışılan oluşum ve dedikodulara kulak asmadan Başkan Ahmet Dal ve Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde belirlediği hedef için ter döküyor.

 

 

Türkiye Süper ve 1.Lig’den birçok takımın kamp için sıraya girdiği Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezon hazırlıklarını yürüten Mavi-Beyazlıları bugün Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ziyaret etti.

 

 

Aynı zamanda B.B.Erzurumspor'un Onursal Başkanı olan Sekmen’in, takip ettiği antrenman sırasında futbolcuların sergilediği hırs ve performans dikkat çekti. Bugüne kadar takıma verdiği destek ile taraflı tarafsız tüm Erzurumluların beğenisini toplayan Sekmen, B.B. Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ile birlikte takip ettiği antrenmanda sergilediği tavırlar ile  kamuoyuna, “Erzurumspor ne satılık, ne de kimsenin şov malzemesi... ” mesajı vermiş oldu.

 

 

O ANLAR BU FOTOĞRAFLAR İLE PAYLAŞILDI

 

B.B. Erzumspor’un önceki başkanlarından Ali Demirhan’ın girişimleri ile Katarlı işadamları tarafından satın alınacağı yazılıp, çizilen ve konuşulan Erzumspor’da Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’in sahaya inmesi Mavi-Beyazlı camiayı heyecanlandırdı. Dadaşlar, 17 Ağustos’ta olağanüstü kongresini gerçekleştirecek.  

 

 

"HER ŞARTTA KULÜBÜMÜZE DESTEK OLACAĞIM"

 

Transfer tahtası kapalı olduğu için henüz yeni transfer yapamayan B.B. Erzurumspor'un, bugünkü antrenmanı kulübün resmi sosyal medya hesaplarından; “Takımımız yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana Onursal Başkanımız ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey ve yönetim kurulu üyelerimiz de katıldı. Onursal başkanımız; her şartta yine kulübümüze destek olacağını oyunculara ileterek yeni sezon öncesi tüm takıma başarı dileklerini iletti...” notu ile paylaşdı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.