Ekonomi Haber Girişi : 11 Eylül 2023 19:09

Başkan Ürüşan: Erzurum, Doğu’nun üretim merkezi olsun

Başkan Ürüşan: Erzurum, Doğu’nun üretim merkezi olsun
Erzurum Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Abdulladir Ürüşan, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzurum Post-Vali Mustafa Çiftçi’ye yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, et üreticilerinin projeleri konusunda bilgilendiren Erzurum Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Abdulkadir Ürüşan, Erzurum’da İktisadi hayvancılık bölgesinin faaliyete geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Başkan Ürüşan, “Birliğimizin 560 üyemiz bulunuyor. Erzurum’da ortak kesimhane tesislerinin faaliyete geçirilmesi konusundaki projemizin hayata geçirilmesini arzu ediyoruz.  Sayın Valimizin Çorum’da verdiği desteği Erzurum’da da kurulacak tesislere ve yapılacak kesimlerin Erzurum’dan bölgeye Tarım Kredi Kooperelerine pazar karı ile verilmesini arzu ediyoruz. Üreticilerimizle birlikte, Ticaret Borsamız ve Ticaret Odamızın  desteği ile böylesine önemli projelerin biran önce hayata geçirilmesi konusunda destek bekliyoruz” diye konuştu.

 

VALİ ÇİFTÇİ: ERZURUM ÖNEMLİ BİR ÇOĞRAFYAYA SAHİP

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Mustafa Çiftçi ise Erzurum’un hayvancılık ve tarım alanında önemli, verimli bir coğrafyaya sahip olduğunu ifade ederek, ”Borsamızın, Belediyelerimizin güç birliği, doğru planlama ve koordineli çalışmalarıyla sorunların kısa sürede hızla giderileceğine inanıyorum, çalışmalarınızda başarılar  diliyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.