Spor Haber Girişi : 01 Eylül 2022 14:06

Bilazer: Bu müthiş sinerjinin devam etmesi için uğraş veriyoruz

Bilazer: Bu müthiş sinerjinin devam etmesi için uğraş veriyoruz
Dadaşların Hocası Muzaffer Bilazer, “Takımla taraftarımız ve futbolcularımla bizlerin arasında müthiş bir ruh bağı oluştu” dedi.

Erzurum Post-Spor Toto 1. Ligde ilk üç haftada üç beraberlik olan Erzurumspor FK Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, ortaya konulan mücadelenin camiada müthiş bir sinerji oluşturduğunu söyledi. Bilazer, “Şu an takımın taraftarımızla ve futbolcularımızın bizimle müthiş bir ruh bağı oluştu. Biz yakalanan bu müthiş sinerjinin devam etmesi için uğraş veriyoruz” dedi.

 

"MEVKİSİ İTİBARIYLA BU LİGİN EN ÖNEMLİ OYUNCULARI YİNE BİZDE"

 

Tuzlaspor maçına hazırlanan mavi-beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcuların sayısının fazla olması teknik heyeti düşündürüyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, yaptığı değerlendirmede, “Üçüncü haftayı geride bıraktık. 3 beraberlik ve 3 puanımız var. En kötü altı puan alabilirdik diye düşünüyorum. Mağlup olmadık ancak galip de gelemedik. İstediğimiz ideal 11'le sahaya çıkamadık. Dördüncü maç hem kart hem de sakatlıklar yüzünden yine eksik olacağız. Genç oyuncularımızla devam edeceğiz. İnşallah Tuzla maçından sonraki periyotta; bay haftası var. Keçiören maçından itibaren istediğimiz ideal kadromuzu bulacağız. Bu arada transfer durumu olursa kadro derinliği anlamında iyi olur. Bir yıldır takıma transfer katamadık. Sezon başında 10 oyuncu kaybettik. Mevkisi itibarıyla bu ligin yine en önemli oyuncular yine bizde. Bu takım ligde çok daha iyi bir yere gelebilir. Uzun bir maraton” diye konuştu.


"BU TAKIMIN TRANSFERE İHTİYACI OLDUĞU ÇOK AÇIK"


Transfer tahtasının kapalı olduğunu anımsatan Bilazer, “Bu takımın transfere ihtiyacı olduğu çok açık. Sezon başı itibariyle kiralık oyuncuların dönüşü bize bir esneklik şansı tanıdı. Alt yapıdan oyuncularımız potansiyeli olan oyuncularımız var. Onları doğru zamanda kullanmak önemli. Mevcut şartlarda en yüksek verimi elde etmek için gerekli planlamaları da yapmaya çaba sarf ediyoruz. 36 haftalık periyotta kadro derinliğine ihtiyacımız var. Bazı krizler bazı oyuncular için de fırsat olabilir” diye konuştu.

 

"HAKEMLER BİR MAÇI FARKLI BİR BOYUTA TAŞIYABİLİYOR"

 

Dadaşların Hocası Muzaffer Bilazer, “Sezonun ilk üç haftasında hakemler hep alehimize düdük çaldı. Hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz, ama artık canımıza tak etti. Bakın Shala’nın atıldığı pozisyondan önce Estrela çekiliyor. Estrela’ya faul var. Ama iş dönüp dolaşıp nereye geliyor. Oyuncumuz atılıyor. Biz de Erzurumspor’un hakkını savunmaya çalışıyoruz. Tabi Samsun da kendi hakkında savundu. Ortaya müthiş bir maç çıktı, ama maçtan çok hakem konuşuluyor. Ve o hakem beni ve yardımcılarımı kırmızı kartla attı. Cezamız bugün belli olacak. Ama işte olay nereden nereye geldi. Hakem, hem oyuncularımızı attı. Hem de bizi attı. Tuzla maçında Uğur hocamız, diğer yardımcılarım ve takım kaptanımız olacak. Zaten maçtan bir saat öncesine kadar da bizler takımımızla birlikte olacağız” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.