Spor Haber Girişi : 01 Haziran 2022 13:54

Bölge Karmasına Vali Morali

Bölge Karmasına Vali Morali
Sporu seven ve her fırsatta futbol oynamayı ihmal etmeyen Erzurum Valisi Okay Memiş, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde birlikte top koşturduğu futbol yıldızlarını unutmadı.

Erzurum Post-Nurullah PALA-Sporu seven ve her fırsatta futbol oynamayı ihmal etmeyen Erzurum Valisi Okay Memiş, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde birlikte top koşturduğu futbol yıldızlarını unutmadı. Amatör Milli  Bölge Karmasına seçilen takımın antrenmanını ziyaret eden Vali Memiş, Ay-yıldızlılara moral verdi.

 

Erzurum ASKF’nin ev sahipliğinde yapılacak olan UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları maçları öncesinde Erzurum Karması hazırlıklarını Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan çift kale maçıyla sürdürdü. Vali Okay Memiş çift kale müsabakasını izleyerek teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

 

Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Codur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, TFF Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat Çelikdağ, ER-GÜR-DER Başkanı Doç. Dr. İzzet Uçan, TFF Erzurum Karması İdari Sorumlusu Fahreddin Selçuk’un da hazır bulunduğu ziyarette. Vali Okay Memiş, TFF Bölge Teknik Sorumlusu Kemal Coşkun ile futbolculara bölge karmaları müsabakaları öncesinde başarı dileklerini iletti.

 

 

Teknik Patron Coşkun’dan bilgi alan Vali Memiş, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde birlikte top koşturduğu Erzurumlu futbol yıldızları ile de şakalaşarak espri yaptı.

 

ASKF Başkanı Selahattin Codur, Erzurum Valisi Okay Memiş’e spora desteklerinden ve amatör bölge karmasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

14 bölge karması şampiyonluk için sahaya çıkacak

 

Erzurum ASKF’nin ev sahipliğinde yapılacak olan UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları maçlarına Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Erzurum ve Van TFF bölgelerinden birer takım olmak üzere 14 bölge karması katılacak.

 

Müsabakalar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Sahalarına oynanacak. Grup Müsabakaları 4-5 ve 6 Haziran 2022 tarihlerinde 4’er takımlı iki ve 3’er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup birincisi olan 4 takım 08 Haziran 2022’de yarı final maçında karşılaşacak.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.