Siyaset Haber Girişi : 20 Haziran 2022 17:21

CHP, 60 kişilik ekiple Erzurum'da sahaya indi

CHP, 60 kişilik ekiple Erzurum'da sahaya indi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, ‘Saha Çözüm Masası’ adıyla Erzurum’da sokağa çıktı. 60 kişilik ekip 100 günde 20 ilçe ve  bin 184 mahallede 365 bin konut ve iş yerini  kapı kapı gezerek  ziyaret edecek.

Erzurum Post- CHP, ‘Saha Çözüm Masası’ ekibi Erzurum’da  tüm ilçe, köy ve mahalleleri kapa kapı dolaşarak vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyecek ve sorunların çözüm önerilerini  aktaracak. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün koordinasyonunda Erzurm’da sahaya çıkan 60 kişilik ekip 100 günlük çalışma ile kentte bulunan 365 bin işyeri ve konutu ziyaret  edecek.

 

 

60 KİŞİLİK EKİP 100 GÜNDE  20 İLÇE VE BİN 184 MAHALLEDE 365 BİN EV VE İŞYERİ ZİYARET EDECEK

 

CHP Saha Çözüm Masası Koordinatörü Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, başlattıkları çalışma hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Tüzün, “ 1980 sonarası milletvekili çıkaramadığımız Erzurum’da  derinleşen ekonomik krizde halkımızın yanında olmak için çalmadık kapı, derdi dinlenmedik vatandaşımızı bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını Erzurum’da  sahaya inip 20 ilçe ve bin 184 mahallede bizzat halkımızdan dinleyerek, bizden beklentilerini, öneri ve şikayetlerini soracağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, partimizin çözüm önerilerini halkımıza sunacağız. Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacak, bunu il başkanlıklarımız ve genel merkezimizin politikaları ile halkımıza sunarak, vatandaşlarımızla birlikte kentlerimizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız”dedi.

 

 

“İLK SEÇİMDE ERZURM’DAN MİLLETVEKİLİ DEĞİL, MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARACAĞIZ”

 

CHP Saha Çözüm Masası Koordinatörü Tüzün,  ekiplerin parti politikalarına hâkim, kentin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış ve bu alanda profesyonelleşmiş partililerden oluştuğunu anlatarak şunları söyledi: “Çalışma boyunca ekiplerimiz  il, ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, hem bütün hemşehrilerimizi dinleyecek hem de partimizin, yoksulluk, işsizlik politikalarını ve ekonomik, siyasi krizden çıkış projelerini anlatıp, milletçe kalkınmanın, çokça kazanıp hakça bölüşmenin mümkün olduğunu anlatacağız. Daha adil, daha eşit, daha özgür bir yönetimle çözülemeyecek hiçbir sorunumuz kalmayacağını anlatacağız. İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde bu çalışma başarıya ulaşarak, 2023 yılında Cumhuriyetimizi yeniden demokrasi ile taçlandırıp, Cumhuriyetimizi gerçek anlamda kimsesizlerin kimsesi haline getireceğiz. İlk seçimde Erzurum’dan milletvekili değil milletvekillerini TBMM’ye göndereceğiz.”

 

 

YAKUTİYE İLÇESİNDEN BAŞLAYAN ÇALIŞMA 20 İLÇEDE MAHALLE MAHALLE DEVAM EDECEK

 

CHP Erzurm İl Başkanı Suaat Dülger ise  ekonomik krizin yanı sıra halkın tüm kesimlerini umutsuzluğa sevk eden bir yönetim anlayışı ile karşı karşıya kalındığını ifade ederek, “ Derinleşen bu ekonomik bunalımda halkımızın yanında olacak, Erzurum’da çalmadık kapı, derdi dinlenmedik hemşehrimiz bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğreneceğiz” dedi.

 

 

CHP İl Başkanı Dülger,  çalışmaya merkez Yakutiye ilçesinden başladıklarını belirterek, şu  bilgileri verdi: “Saha Çözüm Erzurum, tüm ilçe ve köylerimizde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkımızın yanında olacak. Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle tüm Erzurum halkıyla kol kola kentimizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz.  ‘Saha Çözüm Erzurum’  çalışmamız bu amaç ve hedeflerle, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Erzurum ve bir Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Dadaşlar diyarı Erzurum’da sahaya çıkıyoruz.”