Medya Haber Girişi : 11 Ocak 2023 17:21

CHP'dan Erzurum Post'a 10 Ocak ziyareti

CHP'dan Erzurum Post'a 10 Ocak ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülge, İl Kadın Kolları Başkanı Gizem Yıldırım ve İl Sekreteri Sinan Ovat,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Erzurum Post'u ziyaret etti.

Erzurum Post- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger,  Kadın Kolları Başkanı Gizem Yıldırım ve İl Sekreteri Sinan Ovat  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

 

Erzurum Post'u ziyaret ederek  Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a günü anısına kalem hediye eden İl Kadın Kolları Başkanı Yıldırım, kentin güvenilir yayın kuruluşlarının başında gelen Erzurum Post emekçilerine teşekkür etti.  

 

 

Kamuoyunun tarfsız ve doğru bilgilendirmesi için basının önemini anlatan CHP İl Başkanı Dülger, "Erzurum Post'u ve Yayın Yönetmeni Sayın Orhan Bozkurt'un ulusal medyada yayınlanan haberlerini ilgiyle takip ediyoruz. Herkesin sesi olan yayıncılık anlayışınızın devamını diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz" dedi. 

 

Erzurum Post Genel Yayın Yönetmeni ve SÖZCÜ Gazetesi Bölge Muhabiri Orhan Bozkurt ise tarafsız basın kuruluşlarının demokrasi ve insan hakları için önemine vurgu yaparak bölgede taraf olmadan  gazetecilik yapmanın sıkıntılarını  dile getirerdı. Bozkurt, CHP İl Başkanı Dülger, Kadın Kolları Başkanı Yıldırım ve İl Sekreteri Ovat'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.