Siyaset Haber Girişi : 27 Ocak 2024 19:12

CHP Erzurum Büyüşehir ve Yakutiye adaylarını da açıkladı

CHP Erzurum Büyüşehir ve Yakutiye adaylarını da açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi 8'i büyükşehir, 13'ü il olmak üzere 209 belediye başkan adayını daha açıkladı. Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Atlıhan Atila, Yakutiye'de ise Adnan Atalay, başkan adayı oldu.

Erzurum Post-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM), 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 8'i büyükşehir, 13'ü il olmak üzere 209 belediye başkan adayını daha belirleyerek kamuoyuna duyruldu. 

 

CHP Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mimar Atlıhan Atila'yı, Yakutiye Belediyesi içinde kentin sevilen ve tanınmış esnaflarından Adnan Atalay'ı aday gösterdi.
 

Başkan adaylarının açıklanması sonrasında bir mesaj paylaşan CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, "Kim var? kime oy verelim diye soran Can Erzurum, Hazır mıyız? Erzurum'un miramirisi, tarihi dokusu, hizmetleri artık konuşulacak. Büyükşehir Adayımız Mimar Atlıhan Atila ve Yakutiye Belediye Başkan Adayımız, şehrin köklü esnaflarından Adnan Atalay'a başarılar diliyorum. Erzurum'a hayırlı olsun" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.