Erzurum Haber Girişi : 02 Nisan 2023 14:47

CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Tekmanlı: Suskun kentin çığlığı olacağız!

CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Tekmanlı: Suskun kentin çığlığı olacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Mayıs seçimlerine giderken Erzurum’da iddialı bir şekilde sahaya çıkmaya hazırlanıyor.
CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Tekmanlı: Suskun kentin çığlığı olacağız!

Erzurum Post- Cumhurriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili aday adayları peş peşe düzenledikleri iftar  yemekleri ile parti tabanına kendilerini tanıtarak destek istiyor. 

 

 

"ERZURUM'DA CHP'NİN AYAK SESLERİNİ HERKES DUYUYOR"

 

Yıllar sonra bir çok aday adayı ile 14 Mayıs seçimleri için sahada olan CHP'nin Milletvekili aday adayı İslam Tekmanlı’nın verdiği iftar yemeğin de konuşan İl Başkanı Suat Dülger, “Çoğu kişinin Erzurum’da ‘tabela partisi’ dediği Cumhuriyet Halk Partisi artık salonlara sığmıyor. Erzurum Milletvekili Aday Adayımız İslam Tekmanlı’nın verdiği iftara Erzurum CHP İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları örgütleri olarak katıldık. Sevgili dostum İslam Tekmanlı kardeşime bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim. Erzurum’da CHP’nin ayak seslerini herkes duymaya başladı. Geliyor gelmekte olan" dedi.

 

 

"14 MAYISA KADAR DURMADAN VE YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

 

CHP Erzurum Milletvekili aday adayı İslam Tekmanlı'da partililere kendini tanıtarak destek istedi.

 

Tekmanlı, "Erzurum'da CHP'nin güçlenmesi ve halkın desteğini alması için yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Bu suskun kentin çığlığı olacağız. Erzurum'daki gençlerin, kadınların, işçilerin ve diğer toplumsal kesimlerin sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerilerimizi sunacağız. Ayrıca, Erzurum'un tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkılması ve turizmin geliştirilmesi için de çaba göstereceğiz. Erzurum'da artık CHP  var... Partimizin bir neferi olarak 14 Mayıus'a kadar gece gündüz demeden, yorulmadan ve durmadan Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun 13.Cumhurbaşkanı, partimiz CHP'nin de iktidar olamsı için çalışacağız” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.