Erzurum Düzenleme Tarihi : 29 Haziran 2022 13:00 Haber Girişi : 29 Haziran 2022 16:01

CHP İl Başkanı Dülger, Savcıları göreve çağırdı

CHP İl Başkanı Dülger, Savcıları göreve çağırdı
2011 yılında yapılan ve 100 milyon liraya mal olan atlama kulelerinde bir kez daya göçük yaşandı. CHP İl Başkanı Suat Dülger, kulelerin önünde basın açıklaması yaparak Savcıları göreve çağırdı.

Erzurm Post-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger, İl Yönetim Kurulu üyeleri birlikte gittiği, Atlama Kulelerinde bir basın açıklaması yaptı. CHP Erzurum.İl Başkanı Suat Dülger yaptığı açıklamasında, " Devletin Milyonları işte böyle heba ediliyor. 2011 yılında yüklü bir maliyete mal olan atlama kuleleri, 2014 yılında yıkıldı. Neredeyse aynı maliyet bir kez daha harcanarak, onarımı yapıldı, şimdi yine göçük oluştu. Hizmet yapılırken, vaktiyle zemin etüdü düzgün yapılsaydı, bunların hiç biri başımıza gelmeyek, bu kuleler bu şekilde yıkılmasıyla anılmayacaktı" dedi.


CHP İl Başkanı Dülger, Savcıları göreve davet ettiği açıklamasında şunları söyledi: "Bunun yapılmasında , onarımında kimlerin imzası varsa, kamu zararı oluşturmuşlardır. Kim hatalı bilmiyorum. Ancak buradan Savcıları göreve davet ediyorum. 85 milyonun vergileri böyle çarçur ediliyor. Türkiye'de tek olan atlama kulesinde hiç bir sporcu yapıldığı günden bu güne çalışamıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerine antreman yapmak için gidiyor" dedi.   

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.