CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz

Erzurum Post- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Mayıs seçimlerine giderken Erzurum'da görünür ve tartışılır olmaya başladı. 

 

Ankara kulislerinden edinilen bilgilere göre Erzurum'da kendi logosu ve listesi ile seçime gitme olasılığı her geçen gün artan CHP'de aday adaylarıda peş paeşe düzenledikleri iftar  yemekleri ile parti tabanına kendilerini tanıtırak destek istiyor.

 

 

CHP, ERZURUM'DA  14 MAYIS'A HAZIRLANIYOR

 

Yıllar sonra Erzurum'da siyaset denklemine ortak olan CHP'den milletvekili adayı olmak için müracaat eden aday adaylarının düzenledikleri mütevazi tanıtım organizasyonları yoğun ilgi ile karşılanıyor.

 

 

İktidar partisi AKP'nin içerisinde uzun yıllar il başkanlığı ve belediye başkanlığı yapmış olan isimlerininde olduğu yüzün üzerinde aday adayı Ankara'da mülakata tabi tutulurken, CHP aday adayları sokak sokak, ilçe ilçe gezerek halka ve parti tabanına dokunarak,  14 Mayıs için hazırlanıyor.

 

 

Bahadır Eren'in iftar yemeği ile dikkat çeken CHP, Serhat Can Eş'in yaklaşık bin kişi ile bir araya geldiği, 'gazi provakasyonlu' iftar daveti sonrası dünde  Dr. Ayhan   Koç'un daveti ile Erzurum'da bir araya geldi.

 

 

DÜLGER: ERZURUM'A DA BAHAR GELECEK

 

CHP İl Başkanı Suat Dülger, "Çoğu kişinin Erzurum'da ' tabela partisi' dediği Cumhuriyet Halk Partisi artık salonlara sığmıyor. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na olan güven ve partimizin ortaya koyduğu politikalar, bizlerin ve aday adaylarımızın sahada yürüttüğü aktif çalışmalar sonucu CHP artık  Erzurum'da gündemi belirleyen partidir. CHP'nin oyları bu şehirde yüzde 14'lere çıkarmıştır. Sizlere söz veriyoruz, Erzurum'a da bahar gelecek. Bunun en önemli göstergeside çok sayıda müracaatla bir birinden kıymetli ve yeterlilikteki aday adaylarımızdır" dedi.

 

 

"CUMHURİYET'E VE ERZURUM'A VEFA BORCUM VAR"

 

Bir önceki dönemde İstabul Sultanbeyli'de CHP Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar  Daire Başkanı olarak görev yaparken Erzurm'dan milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Dr. Ayhan Koç ise şunları söyledi:

 

 

"Ben Erzurumluyum... Bu kentin öz evladıyım. Doğduğum yere ve Cumhuriyete olan vefa borcum için Erzurum'dan aday adayı oldum.   Cumhuriyet olmasa ben, Horasan'da doğan bir çocuk olarak doktor olabilir miydim? Biz Cumhuriyet'in bize verdiği kazanımları kaybetmemek için buradayız. Cumhuriyet'i kuran şehirden Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayıyım. O listede olsam da olmasam da, 14 Mayıs gününe kadar bu şehirde CHP'nin iktidarı ve Genel Başkanımızın 13.Cumhurbaşkanı olması için çalışacağız." 

 

 

AYHAN KOÇ KİMDİR?

 

1965 yılında Horasan’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Horasan’da tamamladı. Ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1998 yılından bu yana İstanbul’da görev yapıyor. Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde 8 yıl çalıştıktan sonra 2007 yılında özel bir hastanede görev yaptı. 2009 yılındaki Yerel Seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildi. 2014 yılında ikinci kez belediye meclis üyeliğine seçildi ve belediye başkan yardımcılığı yaptı.

 

 

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan adayı oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun A takımında yer alan Ayhan Koç İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı görevinden istifa ederek Erzurum’dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

Dr. Ayhan Koç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

  • 18 / 1 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 0

  • 18 / 2 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 1

  • 18 / 3 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 2

  • 18 / 4 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 3

  • 18 / 5 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 4

  • 18 / 6 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 5

  • 18 / 7 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 6

  • 18 / 8 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 7

  • 18 / 9 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 8

  • 18 / 10 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 9

  • 18 / 11 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 10

  • 18 / 12 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 11

  • 18 / 13 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 12

  • 18 / 14 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 13

  • 18 / 15 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 14

  • 18 / 16 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 15

  • 18 / 17 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 16

  • 18 / 18 CHP'li Koç: Cumhuriyeti kuran şehirde, kazanımlarımızı kaybetmeyeceğiz 17

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor