Siyaset Haber Girişi : 22 Aralık 2018 13:08

CHP lideri Kemal Kılıçdarolu Erzurum'da

CHP lideri Kemal Kılıçdarolu Erzurum'da
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarının startını Erzurum'dan veriyor.
CHP lideri Kemal Kılıçdarolu Erzurum'da

Erzurum Post-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Erzurum İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle toplantı yaptı.

 

Kılıçdaroğlu'nu, Erzurum Havalimanı'nda, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ve çok sayıda partili karşıladı.

 

 

Erzurum Bar Ekibi'nin havalimanı önünde davul zurna eşliğinde halk oyunları gösterisi yaptığı karşılama töreninde bir partili, Kılıçdaroğlu'nun boynuna  Erzurumspor'un mavi beyaz renkteki atkısını taktı. Bu  sırada Büyüykşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz'u karşılamak için hava alanında bulunan İYi Parti Erzurm İl Başkanı İbrahim Dumlu'da Kılıçdaroğlu ile bir süre görüşerek hoşgeldin dileklerini iletti.

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra beraberindekilerle Aşağı Mumcu Mahallesi'ndeki CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle basına kapalı toplantı yaptı.

 

Kılıçdaroğlu, bu ziyaret öncesi parti binalarının karşısındaki MHP İl Başkanlığını da ziyaret ederek, partililere selam verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.