Siyaset Haber Girişi : 13 Ağustos 2023 19:38

CHP Yakutiye İlçe Başkanlığı'na Ekmekçi seçildi

CHP Yakutiye İlçe Başkanlığı'na Ekmekçi seçildi
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Türkiye genelinde kongrelerine hız kesmeden devam ediyor. Erzurum'da da kongrelerini sürdüren CHP'nin Merkez Yakutiye ilçe Başkanlığına Ekrem Ekmekçi seçildi.

Erzurum Post-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Türkiye genelinde kongrelerine hız kesmeden devam ediyor. Erzurum'da da kongrelerini sürdüren CHP'nin Merkez Yakutiye ilçe Başkanlığına Ekrem Ekmekçi seçildi. Bugün İl Başkanlığı'nde gerçekleştirilen kongrede mvcut Başkan Selami Kurtoğlu ile Ekrem Ekmekçi yarıştı. Toplam 78 delegesi olan CHP Yakutiye ilçesinde Ekrem Ekmekçi 42 oy alarak yeni ilçe başkanı seçildi. Mevcut başkan Selami Kurtoğlu ise 27 delegenin oyunu aldı.


CHP Yakutiye  İlçe Başkanlığına seçilen Ekrem Ekmekçi, "Uzun yıllardır partime hizmet veriyorum. Verilen her görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak bundan sonra da en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğim. Benden önce görev yapan değerli başkanımız Selami Kurtoğlu'na yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Devraldığım bu bayrağı çok daha ileriye götüreceğimden hiçbir yol arkadaşımın şüphesi olmasın. Bugün burada seçilmem için günlerdir emek veren yol arkadaşlarıma, bu göreve beni layık gören kıymetli partililerimize ve oylarını veren tüm delegelerimize teşekkür ederim"dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.