Cinsiyetsizleştirme Projesi

Küresel salgın haline gelmiş, bir toplumsal tehdit. Günümüzde virüs gibi artmayadevam eden, doğuştan değil sonradan atanmış cinsiyetler! 

 

Toplumsal cinsiyet ideolojisi, milli ve güçlü devletlerin altını oyma, dini ve değerleri baltalama projesidir. Asıl amaç geleceği şekillendirecek çocuklarımızdır. Bu çirkin proje şimdilerde başka bir surette okullarımıza kadar sızmayı başarmıştır. 

 

Toplumsal cinsiyet Milli Eğitim Bakanlığımızın kapsayıcı eğitim projesi ile evlerimizin ve hayatımızın içindedir. Emperyalist Batı’nın cinsiyetsizleştirme, kimliksizleştirme ve devletsizleştirme planı, milli eğitimimizin temel projesi haline getirildi. 

 

Diğer bir sorun ise sosyal medya şaklabanları! 

 

Dünyaya çift cinsiyet gelenler ve bazı psikolojik rahatsızlıkları olan kişilerin haricinde, sosyal medyada kısa yoldan  zengin olmak için fuhuş amaçlı cinsiyet değiştiren kişiler şuan toplum için büyük
tehdit. 

 

Yaşam şartları çok zor okumak, çalışmak, emek vermek bunlar onurlu yaşamı seçen birey görüşü ve yaşantısıdır. Fakat; insanlar yıllarca çalışıp kazanmayı değil onur, inanç ve değerlerinden sıyrılıp sosyal medyada gördükleri cinsiyet değişip kokuşmuş hayat yaşayan fenomenlere özeniyor. Hastaneler cinsiyet değiştirmek için sırada bekleyen sayısız kız ve erkek ile dolu.

 

Cinsizyetsizleştirme adı altında onur yürüyüşü, çizgi filimler, fuhuş amaçlı kadın ya da erkek olan fenomenler, diziler bir avuç ahlaksız herkesi zehirlemeye başladı. Bu dünyaya çift cinsiyet gelen bireylere cinsiyetini seçme hakkı verilir veya psikolojisi bozuk ise tedavi olur. Cinsiyeti ne diye değişip değiştikten sonra ne yaptığı nasıl yaşadığı önemlidir. Ne yaptıklarını görüyoruz ahlaksızlığa saygı duymak zorunda değiliz. 


Ülkesine, insanına kendine bile faydası olmayan aksine zararı olan tipler. Bir müslümana hatta bir insana yakışmayan değişimler ne yazık ki çok acı. Ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor. İzlediklerine kimler ile arkadaşlık edildiğine dikkat edilmeli. Bu kadar kara düzen bir toplum olmaz, cinsiyet özgürlüğü veriliyor ama okullarda bu nedir, bedenimi tanıyorum gibi eğitimler verilmiyor, bu aynen şuna benziyor yüzme bilmeyen birini denize atıp hadi yüz diyip tezahürat yapmak gibi. Henüz kendi bedenini tanımayan çocuklara cinsiyetsizliği aşılamak ve temiz zihinlerini kirletmek için sosyal medya ve ekranlarda kötü örnek olmak mide bulandırıcı. 

 

Bu anlamda geleceğimizin mimarı bizim çocuklarımıza sahip çıkalım ahlaksızlığa alkış tutup gözlerimizi kapatmayalım. Bununla ilgili gerekli kanunların düzenlenmesini ve sosyal medya ile ekranlardaki çirkinliklere gereğinin yapılmasnı ipliği kaçmış giderek sökülen topluma dur denilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dr.Tuba yıldırım 06 Ocak 2024 13:36

    Makale konusu müthiş olmuş ellerinize sağlık böyle cesur kalemlere ihtiyacımız var saygılarımla

  • Akif Yurdagül 06 Ocak 2024 11:11

    Tebrik ederim sonunda bu sorunu dile getiren biri çıktı

  • Akif Yurdagül 06 Ocak 2024 11:10

    Tebrik ederim sonunda dile getiren biri çıktı

  • Nurhan yeşilyurt 03 Ocak 2024 07:14

    uzun süredir makalelerinizi okuyorum tebrik ediyorum bunlar herkezin yazmaya cesaret edeceği şeyler değil bu konu toplumda şuan büyük sorun bunu dile getirdiğiniz için tesekkür ediyorum saygılar

  • Fuat gündoğdu 02 Ocak 2024 18:54

    Tek kelime ile mükemmel, tebrik ediyorum