Gündem Haber Girişi : 25 Haziran 2021 18:16

Covid-19'u yenen Vali Memiş makamına girmiyor!

Covid-19'u yenen Vali Memiş  makamına girmiyor!
Zorlu bir tedavi sonrası Covid-19'u yenen Erzurum Valisi Okay Memiş, makamını bahçeye taşıdı. Vali Memiş, hastaneden çıktığı günden beri üst düzey devlet protokolü hariç günlük tüm toplantı ve kabullerini Valiliğin bahçesinde gerçekleştiriyor.
Covid-19'u yenen Vali Memiş makamına girmiyor!

Erzurum Post- Orhan Bozkurt'un haberi... Erzurum Valisi Okay Memiş, koronavirüs nedeniyle binlerce insanın hayatını kaybettiğini, kendisinin de hastalığı çok zor atlatdığını belirterek ''Her ortamda tekrarlıyorum bu virüs Rus ruleti gibi. Bazı insanların hayatını kaybetmesine yol açıyor. O'nun için kimse hafife almasın ve asla tedbiri elden bırakmasın" dedi.

 

 

PANDEMİ KURULUNU BAHÇEDE TOPLADI

 

Aylardır tüm kabul ve toplantılarını gerçekleştirdiği Erzurum Valiliği'nin bahçesinde toplanan 'İl Pandemi Kurulu'nda konuşan Vali Okay Memiş, vatandaşlardan en kısa sürede aşılarını yaptırmalarını istedi.

 

Covid-19'a karşı en güçlü silahın aşı olduğunu belirten Memiş, “Bu virüse karşı en güçlü silah aşıdır. Aşı sırası gelen vatandaşlarımız en kısa sürede aşılarını yaptırsınlar” dedi.

 

 

''ASLA REHAVET İÇİNDE OLMADIK''

 

Erzurum'un Türkiye'nin en önemli kavşaklarından biri üzerinde kurulu bir şehir olduğu için çok fazla insan sirkülasyonu yaşandığını da anlatana Vali Memiş, şöyle konuştu:

 

''İnsanlar hava şartlarından dolayı uzun süre kapalı ortamlarda kaldı. Bakanlıklarımızın göndermiş olduğu genelge kapsamında uygulamalarımız başından beri devam ediyor. Bu konuyu ihmal etmedik ve hiç rehavet içinde olmadık.

 

 

''BU VİRÜS BİR RUS RULETİ GİBİ''

 

Gerçekten bu virüs öldürücü bir virüs. Bazı insanların hayatını kaybetmesine yol açıyor. Gencecik insanlarımız hayatını kaybetti. Ben de yakalandım ve hiç hafif atlatmadım. Yüzde 30'luk bir grup da var ki şanslı bir grup, yani onlara da hiçbir şey yapmıyor bu virüs, onu da görüyoruz. Bu virüs bir Rus ruleti gibi, buna güvenerek maske, mesafe ve temizlikten ödün vermesin. Asla aşılarını ihmal etmesin." 

 

 

BÖLGE VALİLERİNE DE ÖRNEK OLDU

 

Vali Okay Memiş, hava şartlarının el verdiği ölçüde yaklaşık 3 aydır tüm mesaisini valilik bahçesinde gerçekleştiriyor. Vali Memiş'in 'Bahçe Makam'da ağırladığ son konukları ise Ardahan Valisi Hüseyin Öner  ile Kars Valisi İlker Öksüz oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.