Spor Haber Girişi : 15 Ağustos 2022 23:20

Dadaş forması ile 'bende varım' dedi: 0-0

Dadaş forması ile 'bende varım' dedi: 0-0

Erzurum Post-*TFF 1.Lig'de haftanın kjapanış maçında Erzurumspor FK, evinde İstanbul ekibi Pendikspor ile 0-0 berabere kalarak yeni sezona  bir puanla başladı.

 

 

Kazım Karabekir Stadı'nda yeni sezona  'Çift başlı kartal' formasıyla 'merhaba' diyen Dadaşların maçında Burak Pakkan düdük çaldı. 

 

Geçen sezonu 5. sırada tamalayarak, Süper Lig'i kılpayı kaçıran Mavi-Beyazlılar, yeni sezonun ilk maşında kaçırdıkları iki puan için üzüldü.

 

 

TFF 1.Lig'in yeni temsilcisi İstanbul ekibi Pendikspor ise  bir üst lige  Erzurum'da sahaya çıkmanın heyecanını yaşadı. 

 

İddialı transferler ile Dadaşlara konuk olan İstanbul temsilcisinin uzun vadedeki hedefi, ilk kez çıktığı 1. Lig'de kalıcı olmak. Transfer tahtası henüz kapalı olan Doğu Anadolu'nun temsilcisi ve bu ligin gediklisi olan Erzurmspor'da  ise hedef, tüm imkansızlıklara rağmen öz kaynaklarıyla zirveden kopmamak.

 

Dadaşlar; yeni yönenitimi, kıt kanaat imkanlarlan sundukları vizyon ve misyon ile taraftarlarına şimdiden gelecek adına  umut dağıttı. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.