Spor Haber Girişi : 25 Mart 2022 16:33

Dadaş’ın final haftaları

Dadaş’ın final haftaları
TFF 1. Ligde galibiyet hasreti 6 maça çıkan BB Erzurumspor, bundan sonra oynayacağı 8 müsabakaya final gözü ile bakıyor.

ErzurumPost-Nurullah PALA-Spor Toto 1. Ligde son altı haftadır maç kazanamayan BB Erzurumspor, Milli aranın ardından deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor müsabakasıyla kötü gidişata ‘Dur’ demek istiyor.

 

Genç teknik adam Muzaffer Bilazer de, takımını bu girdaptan kurtarmak ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmasını sağlamak için yardımcılarıyla birlikte yoğun bir mesai harcıyor.

 

 

Dadaşlar kalan 8 maçına final gözü ile bakıyor. Dünden itibaren Balıkesir müsabakasının hazırlıklarını başlatan Mavi-beyazlı ekipte teknik patron Muzaffer Bilazer, dün yerli oyuncular ile antrenman önce bir toplantı yaptı. Genç teknik adamın bugünde takıma dahil olacak Yabancı oyuncularla bir toplantı yapması bekleniyor.

 

Dadaşların çalıştırıcısı, “Kalan maçlarımız hep final havasında geçecek. En yakın maçımız  olan Balıkesir müsabakası bizim açımızdan ilk finalimiz olacak. Bundan sonraki karşılaşmalarımıza hep final gözü ile bakacağız ve maç maç rakiplerimizi düşüneceğiz” dedi.

 

 

Bir seri yakalamak zorundayız

 

Kendi fikstürleri gereği 8 müsabaka oynayacaklarını ifade eden BB Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, hedefe ulaşmak için yeni bir seri yakalamak zorunda olduklarının altını çizdi.

 

Genç çalıştırıcı, “Yeni bir seri yakalayıp, lig sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.