Ekonomi Haber Girişi : 11 Haziran 2024 17:41

Dadaş Turizm yeniden yollarda

Dadaş Turizm yeniden yollarda
Erzurum’un köklü otobüs firmalarından Dadaş Turizm yeni otobüs filosuyla hemşehrilerine hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

Erzurum Post- Dadaş Turizmin filo tanıtımı bugün Havuzbaşı’ndaki Kent Meydanında düzenlenen törenle yapıldı.

 

 

Dadaş Turizm sahipleri Bünyamin Arslan, Tolga Ünsalar Emre Ece, Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Erzurum SMMM Odası Başkan Yardımcısı Mesrur Köseoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende bir konuşma yapan İşletme Müdürü Kemal Kulaçoğlu, Dadaş Turizm isminin yeniden Erzurum’da buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.  

 

 

Kulaçoğlu, “Uzun yıllar Erzurum’a hizmet veren ilk seyahat otobüs firması Dadaş Turizm olarak yeniden hizmet etme kararı aldık. Erzurum’da sektörün köklü ve lider markası Dadaş Turizm firması olarak araç yatırımlarımız kapsamında yeni otobüs filomuzla  Erzurum’dan Edirne’ye ülkemizin bu alandaki öncü markası olmaya devam etmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyoruz. Dadaş Turizm firması olarak yeniden yollardayız. Ülkemize, Erzurum’a  hayırlı, uğurlu olsun”diye konuştu.

 

 

Dadaş Turizm isminin yaşatılmasının sevindirici olduğunu ifade eden Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ise tanıtım töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ülkemizin her ilinde sembol isimler kadar illerin sembol kurumları, işletmeleri ve kültürümüzün yaşayan değerleri vardır. Bunlardan biri de Erzurum’da yüreğimizden düşürmedigimiz ‘Dadaş’ ismi ile kültürümüzün her alanında hafızalardan kaybetmediğimiz, her birimizin kara yollarında anılarla dolu seyahetlerinde ‘Dadaş Turizm’ vardır. Bir Erzurumlu olarak markalaşmış, saygın bir firma, böyle bir firmamızın kadim şehir Erzurum’a yeniden hizmet kervanına kazandırılması adına seyahetlere başlaması adına Dadaş Turizm İşletmecisi kıymetli kardeşimiz Kemal Kulaçoğlu’na teşekkür ediyorum. Dadaş Turizm çalışanlarımıza, kıymetli şoförlerimize, hemşehrilerimize Allah’tan kazasız, belasız, sağlıklı seyahetler temenni ediyorum. Erzurum’a hayırlı, uğurlu olsun”

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.