Spor Düzenleme Tarihi : 13 Eylül 2020 19:10 Haber Girişi : 13 Eylül 2020 19:20

Dadaşlardan Süper Lige muhteşem dönüş: 1-2

Dadaşlardan Süper Lige muhteşem dönüş: 1-2
Süper Lig'in ilk haftasında Erzurumspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Ankaragücü 60. dakikada öne geçse de Dadaşlar, 4 dakika arayla gelen iki golle karşılaşmayı 2-1 kazanarak Süper Lig'de açılışı galibiyetle yaptı.
Dadaşlardan Süper Lige muhteşem dönüş: 1-2

Erzurum Post-Süper Lig'in ilk haftasında Erzurumspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. 

 

 

Düşük tempoda başlayan maçta ilk tehlike Ankaragücü'nden geldi. 10 dakikada Sarlija'nın ceza sahasının sağ çaprazından çektiği şutu savunmaya çarpıp direk dibinden kornere gitti.

Ankaragücü maçın 10. dakikasında gole çok yaklaştı. Lukasik'in ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Farnolle kurtardı.

 

 

Erzurumspor maçın 44. dakikasında gole çok yaklaştı. Novikovas'ın ceza yayı üzerinden çektiği şut direğe çarpıp auta gitti.

 

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 

 

İKİNCİ YARI

 

İkinci yarının ilk 10 dakikasında oyun iki takımda yaşanan üst üste sakatlıklar nedeniyle durdu.

 

Maçın 60. dakikasında Erzurumspor'da Novikovas'ın ceza sahası dışından çektiği şut üstten dışarı gitti.

 

 

Ankaragücü, maçın 61. dakikasında 1-0 öne geçti.  Sağ kanattan yapılan ortaya uzak direkte dokunan Bolingi'nin vuruşu ağlarla buluştu.

 

 

Büyükşehir Erzurumspor ise maçın 68. dakikasında beraberlik golünü buldu. Ceza sahasının sağ çaprazında bir anda topu önünde bulan Emrah'ın uzak köşeye vuruşu ağlarla buluştu. Ancak VAR kontrolünde gol pozisyonu öncesinde faul olduğu tespit edildi ve gol kararı iptal edildi.

 

 

Dakikalar 75'i gösterdiğinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor aradığı beraberlik golünü buldu.  Emrah'ın sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında iyi yükselen Oltan'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu.

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor golden hemen 4 dakika sonra ise skoru 1-2'ye getirdi. Sissoko'nun sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında yine iyi yükselen Oltan'ın kafa vuruşu bir kez daha ağları sarstı.

 

 

Ankaragücü maçın son bölümünde beraberlik golü için yüklense de sonuç alamadı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Fototğraflar: Cem BAKIRCI/ Ankara

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.