Spor Düzenleme Tarihi : 03 Eylül 2020 15:41 Haber Girişi : 03 Eylül 2020 15:46

Dadaşların Süper Lig'de ki gol silahı Şişmanoğlu olacak!

Dadaşların Süper Lig'de ki gol silahı Şişmanoğlu olacak!
Attığı kritik gollerle şampiyonlukta önemli payı olan golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu yuvaya döndü. Tecrübeli golcü, yeni sezonda da Mavi-beyazlıların gol ayaklarından biri olacak.

Erzurum Post-BB Erzurumspor’da Ömer Şişmanoğlu yuvaya döndü. Süper Lig’in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ömer Şişmanoğlu ile yeniden anlaştı.

Özellikle TFF 1. Ligde attığı kritik gollerle Dadaşları şampiyonluğa taşıyan önemli isimlerden biri olan golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu, Süper Ligde de Mavi-beyazlı taraftarların gol umutlarından biri olacak.

 

Mavi-beyazlılarda yuvaya dönen ve dönüşü ile birlikte taraftarları da mutlu eden 30 yaşındaki golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Ömer’in takıma yeniden dönmesi Teknik Patron Mehmet Özdilek’i de oldukça sevindirdi.

Mücahit’te işlem tamam

Bu arada geçen sezon BB Erzurumspor’da kiralık olarak görev yapan ve son haftalardaki yüksek performansıyla alkış alan Mücahit Albayrak da Dadaşa resmi imzayı attı.

Bir süredir takımla birlikte yeni sezon hazırlık kamp çalışmalarına iştirak eden sol bek Mücahit de, resmen yeni sezonda Mavi-beyazlı formayı terletmeye devam edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.