Değirmende adam öğütmek

Hüseyin Üneş, Erzurumspor’un en genç Başkanlarından.. Hiç karşılaşmadık, tokalaşmışlığım bile yok. Birkaç telefon görüşmemiz olmuştur. Ancak görünüşüne göre çok medyatik, çok atılgan ve de ağzı iyi laf yapan bir Erzurumspor Kulüp Başkanı. Öyle sümsük, herşeye eyvallah diyen birine de benzemiyor.

 

Gidenlerin arkasından hoş olmayan şeyler yazmak ya da söylemek şık bir şey değil...

 

Şifo gitti hiç kimse Şifo’nun neden gittiğini bilmiyor ? Sahi Şifo Mehmet neden gitti ?. Şifo başarısız mıydı ? Şifo maçları kazanırken, Hatayspor maçının ertelenmesi sonrası takımda neler oldu ? Neler cereyan etti ? Nihayetinde İki Milli maç arası ve Hatay deplasmanının Covit nedeniyle ertelenmesi, BB Erzurumspor’u içten içe yedi bitirdi. Takım’a bir haller oldu, Trabzonspor maçında yüreklerini ortaya koydular ki bana göre başarılı bir oyun oynadılar, sonra yine grafik baş aşağı indi… Başarısızlık Şifo’nun oldu , önce Şifo gitti.. Gençlerbirliği maçından sonra sosyal medya yıkıldı “ Üneş istifa “... Üneş istifa etti ..

 

Şimdilik Yapılan toplantıda Yönetim Kurulu üyelerinden Ömer Düzgün getirildi...

 

Hüseyin Üneş’in basın toplantısında yaptığı açıklamalarından önemli bölümler aldım:

 

“….. Şerefimle, namusumla arkadaşlarımla bu şehrin takımına hizmet ettim. Çoluğuma, çocuğuma bırakacağım en önemli şey hizmettir. Takdir kamuoyunun…/…

 

“……Yola çıktığımda hiç kimseyi yolda bırakmadım. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Erzurumspor'a sevgisi ve desteği tartışılmaz. Benim şansıma, en zor ve en borçlu dönemde kulüp başkanı olarak geldim ama en az desteği alan başkan oldum. Süper Lig'e çıktıktan sonra Erzurumspor'a hiçbir yerden, hiçbir kurumdan ve kuruluştan bir kuruş gelir olmadı, sadece en son Ümraniyespor maçında Sekmen Başkanımızın prim sözü vardı 1,4 milyon, onu verdi. Bu konularda çok spekülasyon oluyor. Bunun haricinde Erzurumspor'a başka birşey almadım, Büyükşehir Belediyesinden en az destek alan başkanım, nettir. Erzurumspor'a geldikten sonra 20 milyon dosyasını kapattık. Sadece 8 milyonu transferin en yoğun geçtiği bayramdan sonraki güne kadar ödedik."

 

Kısmet olur da karşılaşırsam soracağım çok sorular var Hüseyin Üneş’e;

 

Sayın Üneş sempatikliğiniz ve Hizmetleriniz Erzurumspor için baştacıdır. Erzurumspor’da bir döneme imza attınız. Acun ve Tv ekibini saatlerce Erzurumspor'a katkı için gece yarılarına kadar koşturdunuz, güzel şeyler yaptınız..

 

Erzurumspor’a emeği geçen vefat etmiş olan Başkan ve yöneticilerin tümüne Cenab-ı Allah’tan rahmet, hayatta olan başkan ve yöneticilere de uzun ömürler diliyorum..

 

Değirmende bir adam daha öğütüldü... Umarım Erzurumspor’a katkısı olur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.