Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2022 13:07

Dersimiz Play-Off

Dersimiz Play-Off
Ligin bitimine üç maç kala Play-Off’u garantileyen BB Erzurumspor, tüm gücünü ve enerjisini bu kulvarda harcayacak. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, tüm talebelerinden kendilerine Play-Off’ta ilk onbirde oynayacakmış gibi hazır tutmalarını istedi.
Dersimiz Play-Off

Erzurum Post-Nurullah PALA-Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Play-Off seferberliği başlıyor. Ligin bitimine üç hafta kala Play-Off’u garantileyen Mavi-beyazlılar, Gençlerbirliği, Keçiören ve Denizli maçlarını en iyi şekilde tamamlayarak Play-Off’a moralli gitmek istiyor.

 

Mavi-beyazlı takım Teknik Patron Muzaffer Bilazer ve yardımcıları yönetiminde yaptığı çalışmaları bugün tamamlayarak yarın Başkent’e uçacak.

 

 

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, kalan süreci çok iyi değerlendirerek, Play-Off’a hazır gireceklerini belirtti. Bilazer, tüm oyuncularından kendilerini her an ilk onbirde oynayacakmış gibi hazır tutmalarını isteyerek, “Her an değişik bir oyuncumuz ilk onbirde şans bulabilir buna göre kendilerini hazır tutmalarını istiyorum” dedi.

 

 

Tüm hazırlıklarımız Play-Off için

 

Mavi-beyazlıların genç hocası Muzaffer Bilazer, “Kocaeli galibiyetiyle Play-off’u garantiledik. Şu an bizim için garanti  olan Play-Off’a en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Oyun olarak daha iyi olmak zorundayız. Artık tüm arzumuz  ligi 3. ya da 4. olarak bitirmek istiyoruz ki en azından ikinci maçı  kendi sahamızda oynamanın avantajını değerlendirelim. Bu süreçte en büyük gücümüz taraftarlarımız olacak” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.