Siyaset Haber Girişi : 16 Mart 2023 21:48

DEVA Partili Bingöl: 14 Mayıs akşamı bu millet üzerindeki o korkuyu atacak

DEVA Partili Bingöl: 14 Mayıs akşamı bu millet üzerindeki o korkuyu atacak
Erzurum İl Başkanlığından istifa ederek DEVA Partisi milletvekili aday adayı olan Vahit Bingöl, partililerine seslenerek bu seçimden ve iktidardan korkmamalarını söyledi.

Erzurum Post-DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bingöl, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 3 yıldır kurucu olarak sürdürdüğü il başkanlığından istifa dilekçesini verdi. Görev yaptığı dönemde, teşkilatlanma çalışmalarını başarıyla gerçekleştirdiklerini belirttti. Bingöl, Erzurum'da çok zor şartlara, baskılara rağmen, hiç korkmadan ve kimseye hakaret etmeden seviyeli ve saygın bir muhalefet örneği sergilediklerini ifade etti.

 

 

"14 MAYIS AKŞAMI İÇİNİZDEN NE GELİYORSA, NASIL DÜŞÜNÜYORSANIZ ÖYLE KONUŞUN"

 

Bingöl, DEVA Partisini Erzurum'da kurduktan sonra iktidar tarafından özellikle iş yaşamlarına yönelik bir çok tehdit aldıklarını da vurgulayarak, "Demirden korksaydık trene binmezdik" dedi.

 

 

Bingöl, isitifa dilekçesini vermeden önce İl BAşkanlığında partililerine yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi:
"Değerli arkadaşlarım, Millet İttifakı bu seçimi ya kazanacak ya kazanacağız. Bu seçim kazanılacak Allah'ın izniyle. Hiç endişeniz olmasın. Cumhurbaşkanını da kazanacağız. Büyük çoğunlukla parlamentoya girecek milletvekili sayısını da kazanacağız. Çünkü artık bu millet çoğulculuğa, düşüncelerini ifade etmeyeceği sıkıntısına bir çare olacak. Bana sorsanız ki başkan, 14 Mayıs akşamı Millet ittifakı iktidar oldu. Ne olmasını istersiniz? Ben söyleyeyim. Bizim iki tane kırmızı çizgimiz var. Bayrağımız bir, üzerinde yaşadığımız vatanımızın bölünmez bütünlüğü iki... Onun dışında ben çıkıp şunu diyeceğim 14 Mayıs akşamı içinizden ne geliyorsa, nasıl düşünüyorsanız öyle konuşun diyeceğim. Korkmayın artık... İnşallah 14 Mayıs akşamı bu millet üzerindeki o korkuyu atacak. Düşüncelerini rahat bir şekilde ifade edecek."

 

 

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Celal Zonguldak, Osman Aydın, Simanur Kurt, Gürtel Kartal, Kadir Güzelbaba ve Şerafettin Yüzüak da istifa ederek milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.