Siyaset Haber Girişi : 27 Nisan 2022 17:26

DEVA Partili Bingöl: Önceliğimiz ortak Cumhurbaşkanı adayı

DEVA Partili Bingöl: Önceliğimiz ortak Cumhurbaşkanı adayı
DEVA Partisi’nin seçimlere kendi adı ve logosuyla girme kararını değerlendiren İl Başkanı Vahit Bingöl, partilerinin bir baraj sorunu bulunmadığını vurguladı. Bingöl, “Biz altılı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız" dedi.

Erzurum Post-DEVA Partisi’nin seçimlere kendi adı ve logosuyla girme kararını değerlendiren Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, "Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun” dedi. Bingöl, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın açıklamalarının ardından  şunları söyledi:

 

"Türkiye birden büyüktür. Türkiye kazanacaktır. Hodri meydan. DEVA damlalarının oluşturacağı seli hiçbir baraj durduramaz. Barajları yıkıp geçeceğiz. Biz; bu ülkede adalet ve merhamet gibi değerlerin yere düşürülmesine asla müsaade etmedik, etmeyiz. Biz, özgür ve adil yarınlar için bir araya gelen demokrat insanların partisiyiz. Türkiye'yi hiçbir koşulda öfkeye teslim etmeyeceğiz.

 

“ALTILI MASADA VERDİĞİMİZ BÜTÜN SÖZLERİN ARKASINDAYIZ”

 

 Biz altılı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda, her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan her partiyle iş birliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda da güçlü bir iradeye sahibiz. Bunu herkesin bilmesini arzu ederim.”

 

“DAYATILAN KORKU VE YOKSULLUK KOPLOSU BOŞA ÇIKACAK”

 

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Bingöl, önceliklerinin ortak bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarılması olduğunun altını çizerek  şunları söyledi: “DEVA Partisi olarak muhalefetin ortak bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarması önceliğimizdir. Ancak bunun olmaması halinde de alternatifler düşünülecektir. Bu ülke huzura kavuşacak. Türkiye'nin sessiz çoğunluğu, iktidar ortaklarının dayattığı bu korku ve yoksulluk komplosunu boşa çıkaracak. Bu millet haksızlık karşısında susmadı. Yine susmayacak. Bu millet susanın dilsiz şeytan olduğunu çok iyi bilir. Sözünü de sandık günü söyler. Yine söyleyecek."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.