Siyaset Haber Girişi : 10 Nisan 2023 14:52

DEVA Partisi İl Başkanı Başkan Okumuş’tan İttifak Mesajı

DEVA Partisi İl Başkanı Başkan Okumuş’tan İttifak Mesajı
Millet İttifakı içerisinde oluşturulan yeni bir ittifak ile 14 Mayıs seçimlerinde CHP listelerinden seçime girme hazırlığı yapan DEVA partisinde seçim çalışmaları devam ediyor.

Erzurm Post-Erzurum özelinde seçime Millet İttifakı partilerinden CHP, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti ortaklığı giren DEVA  Partisi,  Av. Celal Zunguldak ile listenin üçüncü sırasında temsil edilecek.

 

Millet İttifakı milletvekili aday listesi ve seçim sürecine dair bir açıklama yapan Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Emre Okumuş, süreç içerisinde yoğun bir mesai harcayarak emek veren tüm teşkilat mensuplarına ve aday adaylarına teşekkür etti.

 

Türkiye için kritik bir seçimin arifesinde olduklarının farkında olduğunu bildiren Başkan Okumuş, Millet İttifakı tarafından oluşturulan listenin, 14 Mayıs seçimlerinden başarı ile çıkacağından emin olduğunu dile getirdi.
Millet İttifakı listesinin başarısı için DEVA Partisi teşkilatları olarak, son güne kadar saha çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Okumuş, yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

 

“Millet İttifakı olarak CHP, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti ile oluşturduğumuz Erzurum Milletvekilliği aday listemizi YSK’ya bildirdik. Oluşturduğumuz ittifak listesinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz. Aday belirleme süreci içerisinde, tüm teşkilatlarda olduğu gibi DEVA Partisi’nde de yoğun ve titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Bu anlamda öncelikli parti teşkilat mensuplarım olmak üzere, tüm Millet İttifakı Partileri Erzurum İl Başkanları ve teşkilat mensuplarına emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

 

Aday olarak belirlenen isimlerin her birine başarılar dilerken, aday adaylığı süreci içerisinde bizlerle yol yürüyen tüm arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ederim. Hepimiz biliyoruz ki, siyaset uzun soluklu bir yoldan ibarettir. Bugün bizlerle yürümeye başlayan tüm yol arkadaşlarımızla, ülkemizin gelecekteki yönetiminde de birlikte ve kol kola yürüyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

 

Ülkemiz için çok kritik bir seçim süreci içerisinde olduğumuzun farkındayız. Bu anlamda Millet İttifakı partileri olarak birlikteliğimizi sarsmadan ve ortak çalışma programları ile son ana kadar çalışıp, 15 Mayıs sabahına yeni ve güçlü Türkiye’nin kapılarını aralayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm milletimizi Millet İttifakı çatısı altında toplanarak Türkiye’nin geleceğinde aktif rol almaya davet ediyor, saygı ve muhabbetle selamlıyorum”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.