Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2022 14:35

DEVA Partisi'nden Erzurumspor'a 'hayırlı olsun' ziyareti

DEVA Partisi'nden Erzurumspor'a 'hayırlı olsun' ziyareti
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Erzurumspor FK'yı ziyaret etti. İl Başkanı Vahit Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, başkan seçilen Ahmet Dal'a hayırlı olsun dileklerini iletip başarı dilediler.

Erzurum Post-DEVA Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Erzurumspor FK'yı ziyaret etti. İl Başkanı Vahit Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, başkan seçilen Ahmet Dal'a hayırlı olsun dileklerini iletip başarı dilediler.

 

Ahmet Dal'a yeni görevinde başarılar dileyen DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurumspor'un şehrin ortak bir değeri olduğuna dikkat çekti. Şehrin takımının üzerinden siyaset yürütülmesine her daim karşı olduklarını anlatan Bingöl, şöyle devam etti:

 

 

"Bizlere düşen taraftarıyla, siyasetçisiyle, iş insanlarıyla Erzurumspor'un Süper Lig'e çıkması için destek olmaktır. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’e de Erzurumspor’a verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Takım üzerinden bir ayrışma değil birlik ve beraberlik sağlanmalıdır. Onu yıpratmak yerine başarısı için çalışmalıyız. Başkana destek çıkmalıyız.

 

 

Erzurumspor'un başarılı olması için özellikle alt yapıya büyük önem verilmesi gerekiyor. Bu konuda da bizlere düşen bir görev olursa seve seve yapmaya hazırız. Bu takım hepimizin. Spor Toto 1.Lig bu hafta başlıyor. Erzurumspor'a Pendikspor ile yapacağı maçta başarılar diliyoruz. Sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceğimize canı gönülden inanıyorum." 

 

 

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tek amaçlarının yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayan Dal, bunun için herkesi birlik ve beraberliğe davet etti. Erzurumspor taraftarından destek isteyen Başkan Dal, Erzurumlu iş insanlarından da maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini talep etti. Dal, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmek istediklerini kaydetti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.