Siyaset Haber Girişi : 24 Ocak 2023 20:57

DP Erzurum İl Başkanı Kaya Erzurum Post'taydı

DP Erzurum İl Başkanı Kaya Erzurum Post'taydı
Demokrat Parti (DP) Erzurm İl Başkanı Avukat Oğulcan Kaya Erzurum Post'u ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erzurum Post- Demokrat Parti (DP) Erzurm İl Başkanı Avukat Oğulcan Kaya Ezurum Post'u ziyaret etti.  

 

Son dönemde Erzurum'da yaptığı teşkilatlanma çalışmaları ile adeta küllerinden doğan Demokrat Parti'nin genç il başkanı Oğulcan Kaya, 2023 seçimleri ile ilgili yapacakları çalışmaları anlattı. 

 

Erzurum siyasetinin yükselen yıldızlarından olan Kaya,  Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt ile bir süre kent  ve ülke gündemine yönelik sohbet ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 


Altılı Masa'nın paydaşlarından olan DP'nin Erzurum'da özellikle güney ilçelerinde yoğun ilgi gördüğünü anlatan Kaya, "Erzurum'da kıratı yeniden şahlandıracağız" dedi.

 

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Türk siyasetinde yükselen bir değer olduğunu anlatan Kaya, önümüzdeli günlerde Altılı Masayı oluşturasn, Millet İttifakı'ndaki siyasi partilerin Erzurum il başkanları ile bir araya gelerek yapacakları ortak çalışmalar için yol haritası belirleyeceklerini söyledi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.