Erzurum Haber Girişi : 20 Ekim 2021 22:25

Dursun Şen'e son veda

Dursun Şen'e son veda
Geçirdiği kalp krızi sonucu kısa süre önce gittiği İstanbul’da 66 yaşında hayata veda eden Horasan eski Belediye Başkanı Dursun Şen, Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Erzurum Post-Geçirdiği kalp krızi sonucu kısa süre önce gittiği İstanbul’da 66 yaşında hayata veda eden Horasan eski Belediye Başkanı Dursun Şen, Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Namaz öncesinde camide vaaz veren Bayburt eski Müftüsü Peyami Güngör, Dursun Şen’in soyadı gibi şen ve yardımsever birisi olduğunu hatırlattı, ölümünün Erzurum açısından bir kayıp olduğunu söyledi.

 

 

Ani ölümüyle sevenlerini ve dostlarını üzüntüye boğan Dursun Şen’i son yolculuğuna uğurlamak için çok sayıda insan Narmanlı Cami musallasında bir araya geldi. İki de bayan cenazesinin bulunduğu camide, namaz öncesi aslen Erzurumlu olan, önceki yıllarda Hasankale ve Bayburt’ta müftü olarak görev yapan Peyami Güngör hoca, vaazı sırasında Dursun Şen ile ilgili güzel sözler söyledi.

 

 

Hasankale Müftüsü olarak görev yaptığı yıllarda Horasan’da Belediye Başkanı olarak hizmet veren Dursun Şen ile zaman zaman görüştüğünü belirten Müftü Güngör, “Kendisi çok çalışkan ve yardımsever birisiydi, soyadı gibi şen bir insandı. Aynı zamanda çok kitap okuyan ve hatta yazmaya başlayan Dursun Şen kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ölümü Erzurum açısından kayıp olmuştur. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Dursun Şen’in cenazesi, kılınan namazdan sonra Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Erzurum Post olarak iki çocuk babası Dursun Şen Başkan’a Allah’tan rahmet, eşi, çocukları ve kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökmen Avcı 21 Ekim 2021 08:20

    Aklı ile kalbi ile vicdanın, dürüstlüğün şekil bulmuş halı ve her yerde,her zamanda hiç kimseyi ayırmadan hakikatin yanında yer almış ve vefayı gerçek bir müslüman temsili ile göstermiş bu yüce gönüllü büyük insanı kaybetmenin derin acısıyla kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.