Türkiye Haber Girişi : 21 Mart 2024 22:41

Erdoğan’dan Emeklilere promosyon müjdesi

Erdoğan’dan Emeklilere promosyon müjdesi
Seçime 10 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Kayseri mitinginde emeklilere müjdeli haberi verdi. 2017’de başlayan emeklilere banka promosyon uygulaması aylık maaş miktarına göre 8 ile 12 bin TL arasında değişecek.

Erzurumpost- Enes TANAS'ın haberi- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Ak Parti Kayseri mitinginde emeklilere kamu bankalarından ödeneceği bilgisini verdikten sonra diğer bankalara da promosyon artışı talebinde bulundu. Kamu bankalarında maaşlara bağlı olarak 8 bin ile 12 bin TL arasında değişeceğini belirtti. Çalışanların ve emeklilerin gelirlerini artırarak refah seviyelerinin yükseleceğini belirten Erdoğan, “Ülkemizde Cumhur İttifakından başka bunu yapacak bir siyasi irade yoktur. Memleket muhalefetin eline kalsa maaşları bile ödeyemez” dedi.

 

IŞIKHAN, EMEKLİLER İÇİN TARİH VERDİ.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın konuşmasının hemen ardından emeklilere promosyon açıklamasında bulundu. Işıkhan, kamu bankalarına pazartesi gününden itibaren promosyon güncelleme başvurularında bulunulabileceğini söyledi. Promosyon ödeme tarihinin 28 Mart’dan itibaren hesaplara aktarılacağını duyuran Işıkhan, “Diğer bankalarla da, promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeleri emeklilerimiz görecek” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.