Spor Haber Girişi : 01 Ocak 2022 16:16

Erkan Sözeri: Top bizde

Erkan Sözeri: Top bizde
Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, transfer tahtasını açamayacak.

Erzurum Post-Nurullah PALA-Transfer tahtası kapalı. Yönetim astronomik rakamdan dolayı tahtayı açamıyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Top bizde şampiyonluk için hepimiz daha çok çalışıp, daha iyi konsantre olacağız” dedi.

 

Transfer tahtasını açmak için astronomik rakam gerekli. Yönetiminin transfer tahtasını açamaması durumunda kendilerine daha fazla iş düşeceğine dikkat çeken Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Artık top bizde. Bundan sonra daha fazla çalışıp, maçlara daha çok konsantre olacağız. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk yaşayacağız” dedi.

 

 

Kimseyi bırakma niyetinde değiliz

 

Dadaşların Hocası, Denizlispor maçından sonra oyuncularıyla toplantı yaptığını ve kimseyi bırakma gibi bir niyetlerinin olmadığını kendilerine ilettiğini söyledi.

 

Erkan Hoca, “Ben oyuncularıma şunu söyledim. Bu saatten sonra kemse plan program yapmasın. İkinci devre de hep birlikte yolumuza devam edeceğiz, dedim” diye konuştu.

 

 

Gitmek isteyeni de zorla tutamayız

 

Erzurumspor’da ligin ilk yarısında hemen hemen tüm oyunculardan faydalandıklarını ve süre verdiklerinin altını çizen Teknik Patron Erkan Sözeri, “Bizim kimseyi bırakmak gibi bir düşüncemiz yok. İkinci yarıda da her oyuncumdan azami verim almak istiyorum. Herkes mutlaka forma giyme şansı bulacak. Ama takımda kalmak istemeyen ve gitmek isteyen futbolcuyu da zorla tutacak halimiz yok. Ama genel hatlarıyla kadromuzda yer alan tüm oyuncuların burada kalarak bizimle yola devam etmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.