Eğitim Haber Girişi : 29 Eylül 2022 11:54

Erzurum'da eğitimcilerin seçim heyecanı

Erzurum'da eğitimcilerin seçim heyecanı
Erzurum Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Temsilciliği, seçime hazırlanıyor. 

Erzurum Post-15 Ekim 2022 günü gerçekleşecek seçim öncesi Erzurum Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü, Yakutiye Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Harun Şanlı, düzenlediği toplantıda adaylığını açıkladı.

 

Eğitim çalışanlarının sorunlarının yalnızca diplomasiyle çözüleceğini söyleyen Başkan Adayı Harun Şanlı, her üyeye bir telefon kadar yakın olmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

Başkan adayı Harun Şanlı, ”Yönetim ilkelerimizi belirledik. Önceliklerimiz, öğretmenler odasının gündemini sendikamızın gündemi haline getirmek, çalışma hayatımızın daha huzurlu, daha güvenli olabilmesi ve bütün kurumlarla saygı çerçevesi içerisinde, uyumlu çalışacak bir yönetim oluşturmak, her üyeye bir telefon kadar yakın olmak, her üyenin derdiyle hemdert olmak, her üyenin neşesiyle neşe bulmaktır. Ortak aklı harekete geçirerek kol kola yol yürüyüşün ritmini gerçekleştirmek, dava bilincimizi yükseklerde tutarak; birbirimizi kırmadan, üzmeden, incitmeden, kardeşlik hukukumuza halel getirmeden, herkesin onurunu onurumuz sayarak bu seçim sürecini tamamlamak istiyoruz. Amacımız sendika başkanı olarak, hesap sorulamayan, keyfi hareket eden birisi olmak yerine; eşitler arasında birinci olmak, eleştirilerinizle, zamanında ve doğru yönlendirmelerde bulunarak birlikteliğimizi pekiştirmek olacaktır” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.