Erzurum Haber Girişi : 17 Mart 2023 14:03

Erzurum'da fuhuş operasyonu, 4 kişi tutuklandı

Erzurum'da fuhuş operasyonu, 4 kişi tutuklandı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 'Arka Sokaklar' adı verilen operasyonunda, 'Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini' suçlarından gözaltına alınan 15 kişiden 4'ü tutuklandı, 7'si adli kontrolle ve 4'ü de savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Erzurum Post-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş olaylarının önlenmesi için soruşturma başlattı. Kent merkezi ile Çat ilçesinde yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından 'Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini' suçlarına karıştığı belirlenen 15 kişiye yönelik, 'Arka Sokaklar' adı verilen operasyon gerçekleştirildi.

 

1 MİLYON 516 BİN TL İDARİ PARA CEZASI

 

Operasyonla, 15 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Aynı operasyon kapsamında, fuhUşa karıştığı tespit edilen 114 kişiye ise 1 milyon 516 bin TL idari para cezası uygulandı.

 

'Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini' suçlarından emniyetteki soruşturmaları tamamlanarak adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 4'ü savcılık tarafından serbest bırakıldı, 4 şüpheli tutuklandı, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.