Siyaset Haber Girişi : 19 Haziran 2022 20:14

Erzurum’da MEMLEKET hareketi!

Erzurum’da MEMLEKET hareketi!
Memleket Partisi Erzurum’da üye katılım töreni düzenledi. İnci Düğün Salonunda gerçekleşen katılım törenine yüzlerce  kişi katıldı. Memleket Partisi’ne üye olanlara rozetlerini İl Başkanı Serhatcan Eş taktı.

Erzurum Post-  Memleket Partisi’nin, 'Yarınlar hepimizin'' sloganı ile devam eden üyelik kampanyası Erzurum’da yoğun ilgi ile karşılandı.

 

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin çağrısı ile başlayan üye kayıt kampanyası Erzurum’da yoğun  destek buldu.

 

Memleket Parisi İl Başkanlığı tarafından  düzenlenen toplu üye kaydı programında coşku dolu anlar yaşandı. İnci Düğün Salonu’nda düzenlenen programa il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 

 

Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş kısa bir süre önce kurulan Memleket Partisi’ne katılımın her geçen gün arttığını belirterek; “Bugün aramıza katılan, bizimle birlikte Memlekte için dertlene tüm arkaşalarıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptıklarımız ve icraatlarımız hayal değil. Bugün burada 500 vatandaşımız partimize üye oldu.  Bu katılım programı şölen havasında geçti. Her geçen gün aramıza yeni memleket sevdalıları katılıyor. Onlara dost diyorum. Çünkü katılanlardan gördüğümüz özveri, birlik ve beraberlik örnekleri dostluk çemberini büyütüyor. Bu durum heyecanımıza heyecan katıyor'' diye konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından Memleket Partisi İl Başkanı Eş,  partiye katılan vatandaşlara tek tek rozet taktı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.