İlçeler Haber Girişi : 19 Aralık 2023 23:00

Erzurum'da MHP sürprizi.. İspir'de siyasi dengeler değişiyor!

Erzurum'da MHP sürprizi..  İspir'de siyasi dengeler değişiyor!
MHP'den İspir Belediye Başkanlığına sürpriz aday... Milli Mücadele Kahramanı İspir Müftüsü Mustafa Başkapan'ın torunu İbrahim Başkapan, Bahçeli ile görüştükten sonra, 'bu yarışta ben de varım' dedi.

Erzurum Post- Milli Mücadele Kahramanlareından Müftü Mustafa Başkapan'ın torunu İbrahin Başkapan,  ''bu yarışta ben de varım.." diyerek MHP'den İspir Belediye Başakan aday adayı oldu.  

 

 

Cumhur İttifakı'nın kalesi İspir'de son dakikada aday adayı olan İbrahim Başkapan, kasabaya yeniden heyecan getirdı. Her partiden onlarca aday adayının olduğu İspir'de Milli Mücadele Kahramanı Müftü Başkapan'ın torunu,  Ülkücü geleneğin Erzurum'un kuzey ilçelerindeki sembollerinden olan İbrahim Başkapan'ın aday adaylığı yörede 7'den 70'e herkeste heyecan yarattı.

    

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin İl başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada AKP tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyumun bir bulvara Şeyh Said'in isminin vermesi ile başlayan tartışmalara;  "Hınıslı Said bir vatan hainidir, yaşadığı dönemin terörist başıdır, katildir, canidir, emperyalizmin uşağıdır..." şeklinde konuşmuştu.

 

 

Bahçeli'nin bu konuşmanın ardından Erzurum'un Milli Mücadele kahrasmanlarından  İspir Müftüsü Mustafa Başkapan'ın torunu İbrahim Başkapan ile poz vermesi dikkat çekti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettikten sonra, aday adaylık dilekçesini Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a vererek doğup büyüdüğü kasabada  seçim çalışmalarına başlayan Başkapan, ilçede her kesimden yoğun ilgi görüyor.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Rüstem CEYLAN 22 Aralık 2023 12:05

    Değerli kardeşimiz İbrahim Başkapan İspir de doğmuş ve burada yetişmiş. Halkla iç ilçedir. İspir in sorunlarını çok iyi bilen ve halkını çok iıi tanıyan gerçek bir milliyetçi kardeşimizdir. İspir in sorunlarını çözmek içi canla başka Çalışacağına gönülden inanıyorum. Ve çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum.

  • Hüsnü Temel Salduz... 21 Aralık 2023 01:03

    Hayırlı uğurlu olsun'''''yeni bir heyecan ve akli karar...

  • Ahmet BEKTAŞ 20 Aralık 2023 20:33

    Sonunda ispir de hakettiği değere kavuşacak . İspir ahalisi bu fırsatı inşallah değerlendirir. Kadim şehire kahraman torunu yakışır.

  • Ömer Diler 20 Aralık 2023 00:52

    İspir için çok büyük fırsat bence bu fisrant kacirilmamali

  • Ömer Diler 20 Aralık 2023 00:52

    İspir için çok büyük fırsat bence bu fisrant kacirilmamali