Magazin Haber Girişi : 10 Ocak 2023 22:29

Erzurum'da SMA hastası Eymen bebeğe özel matine

Erzurum'da SMA hastası Eymen bebeğe özel matine

Erzurum Post- Erzurum'un tek SMA TİP 1 hastası Muhammet Eymen’e destek için kentin en seçkin işletmelerinden Rıhtım Restaurant'ın sahibi Mitat Çelik bir organizasyon düzenliyor.

 

Çelik, bu anlamlı günde elde edilecek gelirinin tamamını Muhammet Eymen’in tedavisine bağışlayacak. Hayırsever İş insanı Mitat Çelik, “Şehrimizde bir tane SMA hastası çocuğumuz var. Tedavisi için büyük bir rakam gerekiyor. Tüm Erzurum halkı Eymen’imizin sağlığına kavuşması için seferber oldu. Bizler de naçizane, bir organizasyon düzenleyerek bu anlamlı kampanyaya destek vermek istedik" dedi.

 

 

ORGANİZASYON KADINLARA ÖZEL OLACAK

 

Mithat Çelik, Eymen bebek için Erzurum'da unutulan bir organizasyon ve dayanışma kültürünüde hatırlatmak için  Rıhtım Restaurant'da kadınlara özel müzikli bir gün düzenleyecek.

 

Arnavut ciğeri, Rus salatası, haydari, zeytinyağlı lahana dolma, sigara böreği, acılı ezme, patates salata, çiğ köfte, kabak tatlısı, meyve tabağı ve içecek olarak meyve suyu ve su bulunan menü kişi başı 200 Türk lirası olarak konuklara sunulacak.

 

Çelik, bu organizasyonda elde edecekleri elirin tamamını Eymen bebeğin tedavisi için ailesine teslim edecek.

 

 

Mithat Çelik, "En kısa zamanda gerekli ücretin toplanması ve Muhammet Eymen’in sağlığına kavuşmasını diliyorum. Hemşerilerimiz her anlamda yardımseverdir. Muhammed Eymen konusunda da ne kadar duyarlı olduklarını çok iyi biliyorum. Buradan sizlerin aracılığınızla, Erzurum içinde veya dışında olupta böylesi önemli ve özel konulara hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Eymen bebek için Rıhtım Restaurant'da 15 Ocak Pazar günü 13.00-16.00 arasında gerçekleşecek olan anlamlı organizasyonda Erzurum'un sevilen sanatçıları Serdar Akçelik ve Koray Ceylan'da sahne alacak.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.