Erzurum Haber Girişi : 04 Nisan 2024 16:23

Erzurum'da üçüncü Sekmen dönemi resmen başladı

Erzurum'da üçüncü Sekmen dönemi resmen başladı
Erzurum'da 31 Mart mahalli idareler seçimlerini kazanan başkanlar tek tek mazbatalarını alıyor. Üçüncü kez Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Cumhur İttifakı adayı Mehmet Sekmen’ de bugün mazbatasını alarak görevine başladı.
Erzurum'da üçüncü Sekmen dönemi resmen başladı

Ezurum Post- Enes Tanas ve Muhammet Ağdağ’ın haberi-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına üçüncü kez seçilen Mehmet Sekmen mazbatasını aldı. Cumhur İttifakı adayı  olarak Mehmet Sekmen'i, mazbatasını almak için geldiği Erzurum Adliyesi’nde Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül ve yöneticiler, AKP il ve ilçe yöneticileri de yalnız bırakmadı.

 

 

 

“MİLLETİMİZİN TAKDİRİNİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TUTUYORUZ”

 

Erzurum Adliyesi'nde düzenlenen tören sırasında konuşan AKP İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Küçükoğlu, “Kaldığımız yerden, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçilen belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Milletimizin her bir ferdinin refahını, huzurunu, güvenliğini umutlarını artırmak için durmadan ve yorulmadan Erzurum için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak her zaman olduğu gibi milletimizin takdirini başımızın üstünde tutuyoruz” diye konuştu.

 

 

"İNSANIMIZA DOKUNAN HİZMETLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Sekmen ise yeni dönemde özellikle sosyal belediyecilik noktasındaki projelere ağırlık vereceklerini belirtti. Başkan Sekmen, "Yeni bir döneme girmenin ve tüm kentimize hizmet sunabilecek olmanın heyecanıyla, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmaya ve insanımıza dokunan hizmetler üretmeye devam edeceğiz. 10 yıldır gururla yürüttüğümüz bu kutlu sancağı milletimizin gönül makamında yer edinerek sürdürmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

 

UÇAR VE SUNAR’DA İKİNCİ KEZ MAZBATA ALDI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet sekmen ile birlikte ikinci kez seçilen merkez ilçelerden Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'da mazbatalarını aldı. Erzurum'un merkez ilçelerinden Aziziye ilçesini ise 20 yıl sonra YRP adayı Emrullah Akpınar kazanmıştı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.